zodia1

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 09/04-15/04

Η περίοδος αυτή δημιουργεί θετικούς κραδασμούς σε κάθε τομέα.  

1krios
21/3 – 20/4​

ΚΡΙΟΣ

Το σημαντικό αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας αυτής είναι η επιστροφή σε ευθεία πορεία του Ερμή στο ζώδιό σας, κάτι που θα σας βοηθήσει στο να προωθήσετε τα σχέδιά σας, να επικοινωνήσετε με ευκολία και να εκφράσετε τις σκέψεις σας. Η θετική σας διάθεση θα σας βοηθήσει αρκετά στο να πάρετε τις σωστές αποφάσεις και να απαλλαγείτε από πρόσωπα και καταστάσεις που δεν κουμπώνουν με την ζωή σας.

2tauros
21/4 – 21/5​

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, θα μπορέσετε να βάλετε μία σειρά σε θέματα εργασίας, αλλά και θα έρθετε πιο κοντά με τον άνθρωπό σας. Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο, έχει να δώσει απεριόριστες δυνατότητες που θα πρέπει να τις δεχθείτε και να φροντίσετε να τις ενεργοποιήσετε σε όφελος σας. Οι επαφές σας με τους άλλους θα έχουν μία θετικότατη πορεία και αν θελήσετε να κάνετε συνεργασία ή συμφωνία, αυτό θα αποβεί εις όφελός σας.

3didimoi
22/5 – 21/6​

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή την περίοδο θα έχετε μία [έμπνευση] σε επαγγελματικά θέματα και σε συμφωνίες που μπορεί η βάση τους να βρίσκεται στο παρελθόν. Ο Ερμής επιτέλους με την ορθή του πορεία θα σας [ξεκουράσει], από κάθε αναστάτωση και ανατροπή που σας είχαν δημιουργήσει ανασφαλές έδαφος. Τα οικονομικά σας θα έχουν μία άνοδο στις 10/4, με αποτέλεσμα να σκεφτείτε κάτι σημαντικό που αφορά και την προσωπική σας ζωή.

4karkinos
22/6 – 22/7​

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε να διανύσετε μία πολύ πλούσια από γεγονότα εβδομάδα με πολλές εξελίξεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Οι συνθήκες δεν θα είναι απόλυτα αυτές που θα θέλατε, αλλά θα έχετε την δυνατότητα να αλλάξετε σε βάθος χρόνου τα πράγματα προς την κατεύθυνση που θα νοιώθετε καλύτερα. Η εβδομάδα θα ολοκληρωθεί με την επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία, όπου θα έχετε την δυνατότητα να ενεργοποιηθείτε επαγγελματικά, χωρίς αναβολές.

5leon
23/7 - 23/8

ΛΕΩΝ

Βρίσκεστε σε μια σημαντική επαγγελματική περίοδο , που θα μπορέσετε να δημιουργήσετε τις καλύτερες προδιαγραφές , για να προχωρήσετε και να εξελιχθείτε επαγγελματικά . Τα οικονομικά σας αρχίζουν να ανακάμπτουν , ιδίως από το τέλος της εβδομάδας , όπως επίσης θα έχετε την δυνατότητα να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που αφορούν παλιά σας χρέη. Η προσωπική σας ζωή θα έχει την ηρεμία που επιδιώκετε.

6parthenos
24/8 – 23/9

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η δεύτερη εβδομάδα του Απριλίου , θα αποδειχθεί για εσάς μια πολύ δυνατή περίοδος που θα αφορά την προσωπική σας ζωή και την επαγγελματική σας . Ο ανάδρομος Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία και αυτό σταδιακά θα σας απαλλάξει από διάφορες καθυστερήσεις και αναβολές που σας ταλαιπωρούσαν το τελευταίο διάστημα . Οι σχέσεις παίρνουν άλλη τροπή και η επικοινωνία με τους δικούς σας ανθρώπους πλέον γίνεται πιο ουσιαστική .

7zygos
24/9 – 23/10

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα αυτή θα σας απαλλάξει από κάποιες ταλαιπωρίες που είχατε το τελευταίο διάστημα . Κάποιες ατυχής συζητήσεις με ανθρώπους καρδίας θα επαναπροσδιοριστούν και θα βρείτε την ισορροπία σας μέσα από τις ώριμες προσεγγίσεις. Η οικογένεια και ο χώρος της κατοικίας σας θα είναι ο λόγος που θα ενεργοποιήσετε αρκετά εσωτερικές δυνάμεις . Πολύ πιθανόν να σκέφτεστε αλλαγή κατοικίας ή να καλοδεχτείτε ένα νέο μέλος της οικογένειας.

8skorpios
24/10 – 22/11

ΣΚΟΡΠΙΟΣ​

Η περίοδος αυτή θα είναι ικανή να σας ηρεμήσει συναισθηματικά μετά από ένα διάστημα που οι άλλοι σας είχαν προβληματίσει με την συμπεριφορά τους . Η επικοινωνία σε όλους τους τομείς επανέρχεται στα λογικά επίπεδα και η καθημερινότητα σας γίνεται πιο εύκολη. Πολύ πιθανόν να κάνετε μια νέα συμφωνία ή ένα νέο διάβημα που θα σας ευνοήσει επαγγελματικά ή ακόμα και σε θέματα υγείας.

9toksotis
23/11 – 21/12

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επιτέλους οι προσωπικές σχέσεις αρχίζουν να σας δίνουν μια πιο συγκεκριμένη μορφή και με αυτόν τον τρόπο θα έχετε να αποφασίσετε το εάν πρέπει να προχωρήσετε η όχι σε μια προσωπική-συναισθηματική επαφή . Τα οικονομικά σας ανακάμπτουν και θα βρεθείτε πολύ κοντά σε λύσεις που το τελευταίο διάστημα σας φαίνονταν βουνό . Επαγγελματικά θα υπάρχει μια καλή τροπή με την βοήθεια ανθρώπων που θα στηρίξουν τα συμφέροντα σας.

10aigokeros
22/12 – 20/1

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν και βρίσκεστε σε κάποιες δυσκολίες , που δεν μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε θα μπορέσετε μέσα από την βοήθεια κάποιων ατόμων να ξεφύγετε από τις δυσκολίες αυτής της περιόδου . Η συναισθηματική σας ζωή θα ανταποκρίνεται απόλυτα στις προσδοκίες σας και θα πρέπει να καταλάβετε ότι το επόμενο βήμα για την σχέση σας θα πρέπει να γίνει με γνώμονα την ειλικρίνεια και την σταθερότητα. Προσοχή στην υγεία σας .

11ydroxos
21/1 – 19/2

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επαγγελματικά θα έχετε την απόλυτη κυριαρχία και θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε θέματα που εκκρεμούν . Όσον αφορά την προσωπική σας ζωή , υπάρχουν θέματα τα οποία δεν μπορείτε εύκολα και με απλό τρόπο να τα διαχειριστείτε προς το παρόν. Η επικοινωνία σας γίνεται πιο σταθερή και ο Ερμής πλέον σε ορθή πορεία θα αποκαταστήσει τυχόν παρεξηγήσεις η απομακρύνσεις από αγαπημένα σας άτομα.

12ixthis
20/2 – 20/3​

ΙΧΘΥΕΣ​

Ένα βάρος φεύγει από πάνω σας και βλέπετε πλέον την ζωή σας με περισσότερη αυτοπεποίθηση . Τα οικονομικά , που τόσο σας είχαν ταλαιπωρήσει το τελευταίο διάστημα αρχίζουν να ανακάμπτουν και από το τέλος της εβδομάδας θα μπορέσετε να βρείτε τις ισορροπίες που σας έλειπαν . Ένα ταξίδι ή μια μετακίνηση με αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας δώσει χαρά , γιατί θα αποκαλυφθεί ότι η απομάκρυνση από ανθρώπους που αγαπάτε ήταν λάθος και τώρα αυτό θα αποκατασταθεί.

Το δέντρο της ζωής είναι παγκόσμιο σύμβολο που βρίσκεται στην πνευματική παράδοση των περισσοτέρων πολιτισμών. Αναγνωρίζεται ως κοσμικός άξονας, ριζωμένο στα βάθη της γης, στο κέντρο του κόσμου, σε επαφή και με το υγρό στοιχείο και τα κλαδιά του να φτάνουν στον ουρανό και την αιωνιότητα. Κάθε εβδομαδιαίο ωροσκόπιο θα έχει την ακολουθία από ένα διαφορετικό κάθε φορά δέντρο ζωής, που θα προσαρμόζεται από την αστρολόγο Άλεξ Καρτά σε επίπεδο εικαστικό και διαισθητικό, μέσα από τα γεγονότα που θα ακολουθούν την συγκεκριμένη περίοδο.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΡΤΑ Αστρολόγος 697 3232 77​