Το διαδικτυακό σπίτι της σύγχρονης γυναίκας

ΖΩΔΙΑ: Ανάδρομος Ερμής ανάμεσα στις δύο εκλείψεις

607

 

Ο Αύγουστος επιφυλάσσει ακόμη πολλά γεγονότα που δεν θα μπορέσουμε να
διαχειριστούμε εύκολα. Έτσι θα γίνουμε απλοί παρατηρητές και ανίκανοι να
διαχειριστούμε την δυσνόητη αυτή περίοδο, σε όποιο ζώδιο και να ανήκουμε. Ο
Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 13/8, έως τις 4/9, βάζοντας σε
κίνδυνο την επικοινωνία και τις μετακινήσεις μας.

 ΚΡΙΟΣ1gynaika-trios-150x150

Ξεκαθαρίστε τα εργασιακά σας θέματα και τις σχέσεις σας με τους άλλους που σχετίζονται με αυτά. Από τις 13/8 έως τις 4/9, θα έχετε κάποιες καθυστερήσεις που θα αφορούν κυρίως συμφωνίες και νέα ξεκινήματα, όπως επίσης θα πρέπει να είστε φειδωλοί στις νέες γνωριμίες.


epaggelmagynaika.gr
ΤΑΥΡΟΣ

Αν είχατε κατά νου να ολοκληρώσετε ένα μαθησιακό σας πρόγραμμα αυτή την περίοδο, θα έχετε να αντιμετωπίσετε διάφορα εμπόδια. Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία, θα σας κάνει ανήσυχους επίσης με μία συναισθηματική σας σχέση. Η επικοινωνία με δικά σας πρόσωπα θα βρεθεί σε κρίση.


3gynaika-didimos-150x150ΔΙΔΥΜΟΙ

Η περίοδος αυτή δεν είναι και η πιο εύκολη σε ότι αφορά την επικοινωνία σας με τους άλλους. Από τις 13/8 έως τις 4/9, θα ξανά επεξεργαστείτε εργασιακά σας θέματα και θα βρεθείτε μπροστά σε μεγάλο φόρτο εργασίας που την προηγούμενη περίοδο δεν είχατε διαχειριστεί σωστά.


4gynaika-karkinos-150x150
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν πρέπει να μετακινηθείτε αυτή την περίοδο, καλό είναι να έχετε κατά νου ότι τα πράγματα δεν θα είναι διαχειρίσιμα στον βαθμό που θέλετε. Φτιάξτε λοιπόν πλάνα και σχεδιάστε με πολύ φροντίδα ότι μπορεί να σας χαλάσει την καλή ροή των σχεδίων σας. Κάποια μηνύματα που θα περιμένετε, δεν θα έρθουν στην ώρα τους.


5gynaika-leon-150x150
ΛΕΩΝ

Οι συνθήκες στην οικονομική σας πορεία, αναμφίβολα θα σας απασχολήσουν την περίοδο από 13/8 έως 4/9. Μπορεί να μην έχετε διευκρινίσει κάποια οικονομική σας ενέργεια με τον καλύτερο τρόπο και τώρα να πρέπει να αντιμετωπίσετε την ανειλικρίνεια από τους άλλους.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ6gynaika-parthenos-150x150

Η Ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 13/8 έως τις 4/9 σας αφορά άμεσα. Ιδίως οι γεννημένοι από τις 23/8 έως 3/9 θα έχετε ένα πισωγύρισμα στις σχέσεις και τις αποφάσεις σας. Αν πρέπει να κλείσετε νέες συμφωνίες, παρατείνετε τον χρόνο και προσπαθήστε η ημερομηνία να μην αφορά την ανάδρομη πορεία του πλανήτη κυρίαρχου σας.

7gynaika-zygos-150x150ΖΥΓΟΣ

Θα αναβιώσετε ξανά παλιές καταστάσεις που αφορούν την προσωπική σας ζωή αλλά και τις σχέσεις σας με τους άλλους. Παρεξηγήσεις και κακή εκτίμηση κάποιων καταστάσεων, είναι πολύ πιθανόν να τραυματίσουν την αυτοπεποίθηση σας.


Basic RGBΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα επανεξετάσετε το φιλικό σας περιβάλλον και μέσα από τον κοινωνικό σας περίγυρο θα πάρετε κάποια μαθήματα. Αν έχετε οραματιστεί κάποια κίνηση που αφορά την επαγγελματική σας καταξίωση, φροντίστε να μην είστε βιαστικοί και απρόσεκτοι με τους ανθρώπους κλειδιά των επιτεύξεων σας.


Basic RGBΤΟΞΟΤΗΣ

Να περιμένετε κάποιες μετατροπές πάνω στα επαγγελματικά σας, ακόμη και αν βρίσκεστε σε περίοδο διακοπών. Θα έχετε κάποιες αλλαγές από εκεί που δεν περιμένατε και οι πολύ δικοί σας άνθρωποι θα στέκουν ουδέτεροι σε τυχόν βοήθεια που θα μπορούσαν να σας προσφέρουν.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣBasic RGB

Δίνετε πολύ σημασία αυτήν την περίοδο στην οικονομική σας κάλυψη. Συμβόλαια, ανατροπές σε δικαστικά θέματα, θα έχουν μία σουρεάλ πορεία που δεν θα σας ικανοποιεί το αποτέλεσμα. Οι προσωπικοί σας πόθοι κρύβουν ανεκπλήρωτες επιθυμίες, που ζωντανεύουν αργότερα.


Basic RGBΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ήρθε η ώρα, για να δώσετε νέα μορφή σε μια παλιά ιδέα. Θα αναψηλαφήσετε και πάλι κάτι που σας έχει προβληματίσει εδώ και πολύ καιρό. Αν βρεθείτε πολύ κοντά σε ένα πρόσωπο που σας αναστατώνει ερωτικά, φροντίστε να μην δώσετε γη και ύδωρ πριν σιγουρευτείτε για τον άμεμπτο χαρακτήρα του.


rybyΙΧΘΥΕΣ

Ήρθε η στιγμή να επανεξετάσετε την προσωπική σας ζωή. Μπορεί να μην είναι η καταλληλότερη περίοδος να πάρετε αποφάσεις, ώμος είναι χρήσιμη μία [ανακωχή] για να πάρετε τις δυνάμεις που έχετε εξαντλήσει λόγο καταστάσεων. Προσέξτε τις λάθος πληροφορίες  για ένα συναισθηματικό σας θέμα.


Αλεξάνδρα Καρτά

Αστρολόγος 697 3232 775

“Ο Ερμής” ένα έργο της της Αλεξάνδρας Καρτά από την συλλογή της “μορφές Πλανήτες και Ζώδια”
Σχόλια
Loading...

You can't download this image