Η Βίκυ Λέανδρος κοντεύει τα 70;

Μπορεί να είναι σχεδόν 15 χρόνια νεότερη από την Νάνα Μούσχουρη, αλλά είναι εξ ίσου μεγάλη σταρ στην Ευρώπη. Η Βίκυ, το κοριτσάκι με την απίστευτη φωνή και τις εκατοντάδες επιτυχίες, μεγάλωσε και κοντεύει τα 70.

Αν έχετε γονείς ή συγγενείς άνω των 60 και τους ρωτήσετε για την Βίκυ και τα τραγούδια της, θα έχουν να σας πουν πολλά… και πιθανά να σας σιγοτραγουδήσουν μερικά. Η Βίκυ – που αργότερα έγινε Βίκυ Λέανδρος – όπως όλες οι σούπερ σταρ, είχε μια πολυτάραχη ζωή με επιτυχίες, αποτυχίες και σκάνδαλα……

Ήταν pop star πριν καν ανακαλυφθεί ο όρος pop star.

Το πρώτο της τραγούδι ηχογραφήθηκε στη Γερμανία και έγινε ευρύτερα γνωστή δύο χρόνια αργότερα (1967) με το L’Amour Est Bleu, με το οποίο συμμετείχε στο Φεστιβάλ της Eurovision εκπροσωπώντας το Λουξεμβούργο και κερδίζοντας την 4η θέση. Το 1972 συμμετείχε στο διαγωνισμό για δεύτερη φορά, πάλι για λογαριασμό του Λουξεμβρούργου, και κέρδισε την 1η θέση με το τραγούδι Après Toi. Τραγούδι που έγραψε ο πατέρας της με το ψευδώνυμο Mario Panas και το οποίο πούλησε πάνω από 6 εκατομμύρια singles παγκοσμίως. Ακολούθησαν δεκάδες δίσκοι σε όλον τον πλανήτη. Από Ιαπωνία μέχρι Η.Π.Α και από Νότια Αφρική μέχρι σε όλη την Ευρώπη. Από Βολιβία και Κολομβία μέχρι Ισραήλ και από Καναδά μέχρι Μεξικό και Κορέα.

Ήταν κάτι το απίστευτο αυτό που συνέβαινε με την Βίκυ. Όλα τα αγόρια ήταν ερωτευμένα μαζί της και όλα τα κορίτσια αντέγραφαν τα πάντα. Από τα ρούχα και το μακιγιάζ της μέχρι τις πόζες και τα μαλλιά της. Και άρχισαν τα κουτσομπολιά. Το μεγαλύτερο όλων ήταν ότι η Βίκυ είχε ερωτικές σχέσεις με τον πατέρα της. Σοκ! ….

Διαβάστε την συνέχεια στο https://www.nikosonline.gr/%CE%B7-%CE%B2%CE%AF%CE%BA%CF%85-%CE%BB%CE%AD%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%8D%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B1-70/

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.