Τρόποι για να δείχνεις αδύνατη

Αυτοί που αγωνίζονται με την απώλεια βάρους θα καταλάβουν την ταλαιπωρία του «τι να φορέσουν στο γραφείο» κάθε πρωί. Θέλουμε πάντα να ντυνόμαστε με έναν τρόπο που μας κάνει να φαινόμαστε πιο αδύνατοι. Και όχι μόνο επιλέγοντάς τα κάθε πρωί αλλά αγοράζουμε ακόμη ρούχα έχοντας κατά νου το μήκος του φορέματος και το χρώμα φορέματος που θα μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε μια ψευδαίσθηση της πιο αδύνατη εκδοχή μας!

Παρακάτω είναι μερικές βασικές διορθώσεις μόδας που θα σας βοηθήσουν οπτικά να είστε πιο αδύνατες:

Ποτέ μην ξεχνάτε το shapewear: Αυτός είναι ο απλούστερος και ταχύτερος τρόπος για να μειώσετε το μέγεθος του σώματός σας. Αυτά λειτουργούν σαν θαύματα για φορέματα ή μπλούζες που δεν σας ταιριάζουν και τόσο πολύ.

Μήκος του φορέματος: Προτιμήστε ίσια γραμμή ή ακριβώς στον αστράγαλο. Με αυτό τον τρόπο θα επιμηκύνει το σώμα σας, ειδικά όταν συνδυάζεται με σκούρα τακούνια, μπότες ως τον αστράγαλο .

Το ίδιο ισχύει για παντελόνια: Επιλέξτε σκούρα χρώματα (το μαύρο και το ναυτικό είναι το καλύτερο στοίχημα σας) έτσι ώστε να σας σχηματίζετε ένα ελαφρώς κωνικό πόδι. Όσον αφορά τις φούστες, μια φούστα pencil είναι το πιο παγκοσμίως κολακευτικό για τέλεια σιλουέτα, όπως και οι φούστες σε A-γραμμή που φτάνουν ακριβώς πάνω από το γόνατο.

Να φοράτε σκούρα χρώματα: Χρησιμοποιώντας ένα χρώμα για να ενισχύσετε μια λεπτή ψευδαίσθηση είναι το παλαιότερο τέχνασμα και για έναν ακόμη λόγο: Βοηθά στη δημιουργία μιας μακράς κάθετης γραμμής. Ενώ φορούμε μαύρο από πάνω προς τα κάτω είναι η πιο αποτελεσματική – και αιώνια πιο σίγουρη επιλογή, κι άλλες αποχρώσεις λειτουργούν πολύ καλά. Μείνετε μακριά από αχνές αποχρώσεις όπως το λευκό.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.