Travis-Fimmel-travis-fimmel_M

Ο Travis Fimmel γεννήθηκε στις 15 Ιουλίου του 1979 στην Αυστραλία, σε μια πόλη ανάμεσα στο Σύδνεϋ και την Μελβούρνη. Και μεγάλωσε σε φάρμαΉταν ο μικρότερος ανάμεσα σε τρία αδέλφια. Η καταγωγή τους μισή Αγγλική και μισή Γερμανική.

Σαν έφηβος έπαιζε ποδόσφαιρο στο St. Kilda Football Club, αλλά μετά από ένα ατύχημα στο οποίο έσπασε το πόδι του, σταμάτησε τα πάντα. Έτσι άρχισε να σπουδάζει αρχιτεκτονική, μέχρι που τον είδε ένας ατζέντης στο γυμναστήριο και του πρότεινε να τον κάνει μοντέλο στο πολύ γνωστό και έγκριτο πρακτορείο Chadwick Models agency. Από κει τον έστειλαν στο Λος Άντζελες, στο LA Models. Στο πρώτο ραντεβού μαζί τουςπήγε ξυπόλητοςΤον πήραν αμέσως. Ήταν 2002, δηλαδή 23 χρόνων, όταν τον είδε ο Calvin Klein και του έκανε αποκλειστικό συμβόλαιο για ένα χρόνο. Διαφήμισε τα εσώρουχα και την κολόνια του.

Από κει και μετά δεν έχει σταματήσει καθόλου. Πήρε μαθήματα υποκριτικής κι’ άρχισε να παίζει παντού. Στο σινεμά, στην τηλεόραση σε διαφημίσεις σε video clips μέχρι και κριτής στο Αυστραλέζικο Make me A Supermodel έγινε….

Διαβάστε περισσότερα εδώ