low-carb-cream-cheese-peanut-butter-fudge-land-1024×683

Ένα γλυκάκι που γίνεται με 4 υλικά σε 5 λεπτά και έχει γεύση φιστικοβούτυρο, δεν μπορεί παρά να θεωρηθεί «παράδεισος».

 

Υλικά που θα χρειαστούμε

1 ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα (400 γρ.)

½ φλ. φιστικοβούτυρο

280 γρ. λευκή σοκολάτα (ψιλοκομμένη)

1 κ.γλ. εκχύλισμα βανίλιας

 

How to 

Καλύπτουμε με αντικολλητικό χαρτί μία τετράγωνη φόρμα διαστάσεων 20×20 εκ.

Σε ένα μεγάλο πυρίμαχο μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και τοποθετούμε στον μικροφούρνο για 30 δευτερόλεπτα όσες φορές χρειαστεί (ανακατεύοντας καλά κάθε φορά), προκειμένου να λιώσουν όλα τα υλικά και δημιουργηθεί ένα λείο μείγμα. Αδειάζουμε στη φόρμα και μεταφέρουμε στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον.

Κόβουμε σε μικρά τετράγωνα και σερβίρουμε.

Tip: Διατηρούνται στο ψυγείο σε δοχείο που κλείνει αεροστεγώς για 2 εβδομάδες.

limeandlife