misspiggyah

γράφει η Χριστίνα Καρρά

Η Ζέτα πετούσε κυριολεκτικά από την χαρά της,η σημερινή μέρα ήταν πραγματικά σπουδαία. Είχε ετοιμάσει τα πάντα με απόλυτη λεπτομέρεια καθότι ήταν τελειομανής από κούνια. Το μόνο που την άγχωνε λιγάκι ήταν ο χώρος του κήπου, τώρα που το σκεφτόταν ξανά της φαινόταν πολύ μικρός για σαράντα άτομα. Στον Φάνη δεν είχε αναφέρει τίποτα, ήταν η έκπληξή της για την επέτειο γάμου τους. 20 χρόνια κοινού, έγγαμου βίου το σήκωναν το γλέντι τους! Η ίδια βέβαια προτιμούσε τις σικ δεξιώσεις αλλά σήμερα θα έκανε για χατίρι του ανδρούλη της την εξαίρεση,το στομάχι της θα ανεχόταν ένα κοντοσούβλι αντί για σούσι!
Η πρώτη στάση που έπρεπε να κάνει ήταν στο μαγαζί με τα εσώρουχα,το οποίο προσέλκυε όλο τον καλό τον κόσμο. Το τμήμα με τις τσουχτερές τιμές δεν το επισκεπτόταν και
συχνά,μα σήμερα το καλούσε η μέρα.
«Κυρία Ζέτα μου πόσο χαίρομαι που σας βλέπω, μα και πόσο κομψή είστε! Κορμί λαμπάδα, μπράβο κι εγώ που νόμιζα…» H πωλήτρια την κοιτούσε λες κι έβλεπε κάποιο φάντασμα που
το’σκασε από γοτθικό πύργο!
“Μα τι συμβαίνει καλή μου,δύο μήνες έχεις μονάχα να με δεις,τόσο αλλαγμένη με βρίσκεις πια;”
“Χίλια συγγνώμη, μα να νόμιζα ότι είχατε πάρει τουλάχιστον δέκα κιλά!” Η πωλήτρια έσκυψε ντροπιασμένη το σγουρό κεφάλι της.
«Μόνο να γελάσω μπορώ με αυτό που άκουσα, από πού κι ως πού; Εγώ που ακολουθώ την διατροφή του Μπαγκς Μπάνυ, καρότο και νερό όλη μέρα; Εγώ που χτυπιέμαι μέρα νύχτα πιότερο κι από το φραπέ στα γυμναστήρια; Εγώ που η ύπαρξη των ζυγαριών και λιπομετρητών δεν έχουν καν λόγο ύπαρξης; Λέγε λοιπόν κορίτσι μου πώς σου κόλλησε πως
έχω γίνει όρκα; Δεν σου κρύβω πως με τρώει η περιέργεια!»
«Ωραία λοιπόν, αφού επιμένετε γιατί όχι; Μόνο που θα χαλάσω μάλλον μια όμορφη έκπληξη επετείου αλλά ας είναι.Με ευχαριστεί που σας βλέπω τόσο λυγερή, είμαι σίγουρη
πως το δώρο-έκπληξη του συζύγου σας θα χρειαστεί αλλαγή, καλά που υπάρχει και στα μικρά μεγέθη!»Κάπου πήγαινε ο νους της Ζέτας, ωστόσο χρειαζόταν και την επιβεβαίωση.
“Εξήγησέ μου καλύτερα!”
«Ο άνδρας σας ήρθε χθες το απογευματάκι στο μαγαζί, τον θυμήθηκα αμέσως αφού πολλές φορές έχετε ψωνίσει μαζί από δω σωστά;»

Η Ζέτα χαμογέλασε ικανοποιημένη, Ω ναι παντού και πάντα μαζί με τον Φάνη της!
«Μου ζήτησε λοιπόν ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό και ακριβό εσώρουχο,το ήθελε για δώρο. Όταν επιτέλους έκανε την επιλογή του,του έδειξα και το σωστό μέγεθος, δηλαδή το δικό σας. Ξέρω ότι είναι το…. ”Η Ζέτα τσίτωσε λιγάκι,δεν ήταν απαραίτητο να μάθει όλο το Κολωνάκι πως είτε το φόραγε αυτή το σουτιέν είτε μια σανίδα θα ήταν το ίδιο και το αυτό,δεν θα γέμιζε με τίποτα!
“Ας μην σταθούμε στο μεγεθός μου κορίτσι μου. Δεν έχω όμως ακόμη καταλάβει γιατί θεώρησες πως πάχυνα τόσο πολύ!”
“Ο κύριος Φάνης μου ζήτησε σουτιέν σε μέγεθος XL! Με όμορφο τρόπο του εξηγούσα ότι είστε μινιόν γυναίκα και πως αυτό το νούμερο ήταν ακατάλληλο για την περίπτωσή σας!Εκείνος χαμογέλασε και μου είπε πως ξέρει τι θέλει. Ισχυρίστηκε ότι είχατε πάρει πολλά κιλά και πως δύσκολα θα τα χάνατε. ”Την αγαπώ όμως την Miss Piggy μου”ανέφερε χαρακτηριστικά». Η Ζέτα φούντωσε,μα ήταν δυνατόν να την αποκαλεί Miss Piggy όταν στην πραγματικότητα ήταν μια Τουίγκι; Η υπόθεση μύριζε από μακριά,ο Φάνης είχε ερωμένη και μάλιστα μια με μαστάρια αγελάδας!
-Η δεξίωση δεν έγινε ποτέ..
-Ο Φάνης κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό με μαυρισμένο μάτι,έχοντας στο πλάι του μια
γυναίκα που θα μπορούσε να είναι ένας θηλυκός παλαιστής Σούμο.
-Η Ζέτα έκανε πλαστική στήθους….φοράει πλέον σουτιέν σ νούμερο L!