Μάρη Ταλλά

Blogger

Είμαι η Μάρη, μια σύζυγος, μαμά και νοικοκυρά που όλη μέρα τρέχω και προσπαθώ να τα κάνω όλα τέλεια! Κατάλαβα λοιπόν ότι αυτό δεν γίνεται όποτε συμβιβάζομαι κι εγώ με ότι προλαβαίνω να κάνω τελικά. Έχω δύο γιους κι έναν σύζυγο που σημαίνει ότι περνάω ώρες ατέλειωτες στην κουζίνα φτιάχνοντας λιχουδιές. Πολλές από αυτές θα τις μοιράζομαι μαζί σας, συνταγές εύκολες, νόστιμες, απλές άλλα και πιο δύσκολες, το σίγουρο όμως είναι ότι είναι μαμαδίστικες συνταγές φτιαγμένες με πολλή αγάπη και μεράκι!

Εκτός όμως από μαγειρέματα, μαζί θα προβληματιστούμε, θα γελάσουμε, θα μοιραστούμε ιδέες για να διευκολύνουμε την μαμαδίστικη ζωή και θα κάνουμε παρέα! Το ταξίδι της μητρότητας είναι δύσκολο και μοναδικό, όταν όμως το μοιράζεσαι γίνεται εύκολο και διασκεδαστικό! Ελάτε να κάνουμε την εμπειρία της μητρότητας παραμυθένια!

Ετοιμάστε λοιπόν το καφεδάκι σας κι ελάτε να το πιούμε μαζι!

?Θα με βρείτε στο blog μου ΜάρηLife http://marhtallalife.blogspot.gr/ στην σελίδα του blog στο Facebook https://www.facebook.com/marhlife/ και πληροφορίες για τα βιβλία μου και για το συγγραφικό μου έργο στο άλλο μου blog Ένα Site από την συγγραφέα Μάρη Ταλλά http://marhtalla.blogspot.gr/