astrologia-ermis-tetragono-kronos-ilios-exagono-ouranos-trigono-dias-provlepseis-zodia

Κριός

Το να είστε ανήσυχοι και ανυπόμονοι, τις περισσότερες φορές σας κάνει να χάνετε την ουσία μιας κατάστασης και να περιφέρεστε γύρω από το περίβλημα. Συγκεντρώστε την δύναμη σας σε αυτό που πραγματικά θέλετε και μην το εγκαταλείψετε για κάτι εύκολο. Ο χρόνος φέρνει την επιτυχία, εκπαιδευτείτε πάνω σε αυτόν.

Ταύρος

Πρέπει να μετριάσετε το πείσμα και την ισχυρογνωμοσύνη σας. Το να γίνεστε ακόλουθοι της ύλης, αυτό θα σας δώσει και χαρές, αλλά θα σας απομονώσει από τους ανθρώπους που έχουν πολύ μεγαλύτερη αξία από μία περιουσία. Η επιμονή είναι το πιο δυνατό σας σημείο, όπου θα πρέπει να το αξιοποιήσετε για την εξέλιξη σας.

Δίδυμοι

Το πολυμήχανο μυαλό σας, είναι το πιο δυνατό σας εφόδιο, αλλά μπορεί να αποδειχθεί και ο χειρότερος εχθρός σας, αν δεν μπορέσετε να το κατευθύνετε σωστά. Όταν καταλάβετε ότι δεν είστε πολλά πρόσωπα, αλλά ένα με πολλές δυνατότητες, τότε θα έχετε βρει το νόημα της ζωής σας.

Καρκίνος

Αφήστε στην άκρη την εμμονική προσκόλληση σας σε πρόσωπα και καταστάσεις, που τελικά σας κάνουν να (χάνεστε) στο παρελθόν και να το κουβαλάτε πάνω σας, σαν δεύτερο σώμα. Δείτε λίγο πιο μακριά, μην φοβάστε τις αλλαγές. Πάντα είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσετε από την αρχή, αρκεί να το πιστέψετε.

Λέων

Ένα αδύνατο σημείο του χαρακτήρα σας, που θα πρέπει να απομακρύνετε από την ζωή σας, είναι η ανάγκη σας για αποδοχή. Έτσι εύκολα πέφτετε θύμα στις κολακείες των άλλων. Ένας δυνατός (βασιλιάς) όπως εσείς, θα πρέπει να χαμηλώσει τους τόνους και την αξία σας να την δείξετε μέσα από την πορεία σας.

Παρθένος

Χάνεστε μέσα στις λεπτομέρειες και ίσως κάποια στιγμή να μην καταλάβετε την ουσία μίας κατάστασης, επιμένοντας σε ότι υπάρχει στο …μικροσκόπιο. Η αυστηρή κριτική που ασκείτε στον εαυτό σας και στους άλλους, θα πρέπει να μετριαστεί. Έχετε ένα σπάνιο μυαλό, που αν το βγάλετε από τα καλούπια, θα κάνετε θαύματα.

Ζυγός

Έχετε μία έμφυτη τάση για το καλό γούστο, την αρμονία την διπλωματία, αλλά και την (τεμπελιά), που σας κάνει να είστε ευχαριστημένοι με πράγματα που είναι εύκολα να τα κατακτήσετε. Επίσης η ανάγκη σας να μοιράζεστε την ζωή σας με έναν σύντροφο, σας αναγκάζει να κάνετε πολύ συχνά συμβιβασμούς, κάτι που στο τέλος θα αποβεί καταστροφικό. Αφυπνιστείτε.

Σκορπιός

Σε σας δεν υπάρχει η μέση οδός σε τίποτα. Πάντα βρίσκεστε στα άκρα και αυτό δυστυχώς σταδιακά σας καταστρέφει σε όλους τους τομείς. Γίνετε καλοί αλχημιστές, βάζοντας τις σωστές δόσεις σε ότι σας αφορά. Μην αφήνετε μέσα σας να θεριεύει η κακή σας πλευρά, γιατί τον πρώτο που θα κατασπαράξει, θα είστε εσείς.

Τοξότης

Η ανάγκη σας για ελευθερία και περιπέτεια, σας κάνει να φαίνεστε στους άλλους αναξιόπιστοι. Μην αφήνετε το μυαλό σας να (φεύγει) μέσα σε πολλές σκέψεις, ιδέες και πρόσωπα, γιατί θα χάνετε το μέτρο και θα σας χαρακτηρίζουν αρνητικά. Οι περιπέτειες στην ζωή, δεν έχουν πάντα αίσιο τέλος.

Αιγόκερως

Η εξουσία που θέλετε να ασκείτε στους άλλους, είναι ένα (σκοτεινό) σημείο, που θα πρέπει να τιθασεύετε. Η φιλοδοξίες σας δεν έχουν όρια και αυτό σας αναγκάζει να γίνεστε σκληροί με τους αδύναμους. Φροντίστε λοιπόν να χαμηλώσετε τα μάτια σας, για να βλέπετε το έδαφος που πατάτε, γιατί υπάρχει κίνδυνος πτώσης.

Υδροχόος

Σας χαρακτηρίζει μία πρωτοποριακή και εκκεντρική σκέψη, που κάποιες φορές ξεφεύγει από τον μέσο όρο. Κάποιοι θα είναι πολύ δύσκολο να σας καταλαβαίνουν και να κατανοούν τα μηνύματα που θέλετε να δώσετε, αφήνοντας πίσω σας ερωτηματικά και αμφιβολίες. Φορέστε κάποιες φορές τα παπούτσια των άλλων, αναπτύσσοντας την ενσυναίσθηση.

Ιχθύες

Είστε αρκετά ευάλωτοι στις καταστάσεις που σας πιέζουν και αναπτύσσετε μία αντίσταση απέναντι στην αλήθεια, για να ξεφύγετε από τις δυσκολίες που παρουσιάζονται. Χάνετε εύκολα το μέτρο των καταστάσεων, γι αυτό απομακρυνθείτε από χαοτικές καταστάσεις και μάθετε να ζείτε με ηρεμία.