50440747_978163675705570_9168731359835848704_n

Υλικά

1 Αρνίσια συκωταριά

Αλάτι

Πιπέρι

Ρίγανη

Ελαιόλαδο

Λεμόνι

Εκτέλεση

Κόβουμε σε κομμάτια την συκωταριά μας και την βάζουμε σε κατσαρόλα με νερό να καλύπτεται, για να την ζεματίσουμε γύρω στα 10 λεπτά.

Την σουρώνουμε στο σουρωτήρι να φύγει το βρώμικο νερό και την ξανά βάζουμε στην κατσαρόλα και την βράζουμε με καθαρό νερό να σκεπάζεται και γύρω στο μισό ποτήρι του νερού Ελαιόλαδο, τόσο όσο όταν εξατμιστεί το νερό μας να τηγανιστεί.

Πριν εξατμιστεί τελείως το νεράκι της ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και μπόλικη ρίγανη!

Όταν μισό τηγανιστεί την σβήνουμε με μπόλικο λεμονάκι και την αφήνουμε μέχρι να πάρει όμορφο χρυσό χρώμα!

Η συκωταριά μας είναι έτοιμη να την απολαύσουμε, είτε ως ορεκτικό στο τραπέζι μας ή σαν κυρίως πιάτο, συνοδευόμενο με ρύζι, πιλάφι ή πατάτες.

Καλή σας όρεξη!

FB.getLoginStatus(function(response) { statusChangeCallback(response); }); { status: 'connected', authResponse: { accessToken: '...', expiresIn:'...', signedRequest:'...', userID:'...' } } function checkLoginState() { FB.getLoginStatus(function(response) { statusChangeCallback(response); }); }