9578274a69defbed08a1c74ab83a0d43_L

Τα υλικά που θα χρειαστείς:

-1,5 κιλό πατάτες

-10 φέτες μπέικον

-1 κρέμα γάλακτος

-1 κιλό διάφορα τυριά
Εκτέλεση

Βράζουμε ελαφρώς τις πατάτες και τις κόβουμε σε ροδέλες. Βουτυρώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος και τακτοποιούμε σε μία στρώση τις μισές πατάτες. Κόβουμε το μπεϊκον σε κύβους και τρίβουμε τα τυριά της προτίμησής μας. Απλώνουμε τα τυριά πάνω από τις πατάτες και μετά το μπεϊκον. Στρώνουμε άλλη μία σειρά πατάτες, από πάνω μπεϊκον και τελειώνουμε με τυριά, τα οποία τα περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος. Ψήνουμε το σουφλέ στους 220 βαθμούς για μισή ώρα, σερβίρουμε και τρώμε παρέα.

youweekly