2-22-760×500

Ένα γρήγορο, εύκολο και γευστικό φαγητό!

Υλικά:
1500 g πατάτες
6 αβγά
200 g γιαούρτι
150 g κίτρινο τυρί, τριμμένο
40 ml ζεστό νερό
250 ml ελαιόλαδο
1 κ/γ ρίγανη
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση:
Κόβουμε τις πατάτες σε λεπτές φέτες, τις βάζουμε σε ταψί, ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και αλατίζουμε.
Προσθέτουμε τη ρίγανη, το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε το νερό και ψήνουμε τις πατάτες για 25’ στους 175οC.
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά, το γιαούρτι και προσθέτουμε λίγο πιπέρι.
Περιχύνουμε τις πατάτες και προσθέτουμε το τυρί.
Ψήνουμε για ακόμη 20’ και σερβίρουμε.

Έτοιμο!

apithano