teitihrymq5c542eb687beb

14 Φεβρουαρίου, η μέρα των ερωτευμένων, η μέρα που ακόμη και για εκείνους που είναι μόνοι, υπάρχει η κρυφή επιθυμία ότι όλα μπορούν να συμβούν στην προσωπική τους ζωή. Πως θα είναι λοιπόν η μέρα αυτή για τα 12 ζώδια; … και συγκεκριμένα για το έτος 2019.

Κριός

Η Αφροδίτη την μέρα των ερωτευμένων, έχει πάρει θέση στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, κάτι που σας κάνει [φιλόδοξους] με την προσωπική σας ζωή και ίσως να μην θελήσετε να δείτε τα τρωτά σημεία της σχέσης σας. Όσο για εσάς που είστε αδέσμευτοι, μην αφήσετε να σας καταβάλουν οι αρνητικές σκέψεις, κυρίως για κάποιο πρόσωπο που ανήκει στο μακρινό παρελθόν σας.

Ταύρος

Σε μία περίοδο που είναι γεμάτη από αλλαγές και νέα πρόσωπα, η μέρα του Αγίου των ερωτευμένων, θα σας δώσει την ικανοποίηση να βρεθείτε κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην γίνεστε βιαστικοί με κάποιο πρόσωπο που σας τράβηξε το ενδιαφέρον ερωτικά, μπορεί να κάνετε λάθος εκτίμηση και να μετανιώσετε για αυτό, πολύ σύντομα.

Δίδυμοι

Θα έχετε αρκετό μαγνητισμό αυτή την μέρα, κάτι που θα σας κάνει ακαταμάχητους και ιδιαίτερα κοινωνικούς. Βέβαια θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματα σας και να μην αφήσετε την ποσότητα να βλάψει την ποιότητα. Όσο για τους [ακόμη] μοναχικούς του ζωδίου σας, μην βιαστείτε να δείξετε τα συναισθήματα σας, ή τις προθέσεις σας σε πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, πολύ πιθανόν να μην υπάρχει ανταπόκριση που θα θέλατε.

Καρκίνος

Με την Αφροδίτη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα σας μείνει σίγουρα μία γλυκιά ανάμνηση από αυτή την ημέρα, που τα συναισθήματα θα έχουν την τιμητική τους. Βέβαια όλα τα καλά θα πρέπει να τα καλλιεργήσετε για να έχουν διάρκεια και να παραμείνουν στην ζωή σας, διαφορετικά, … οι ανατροπές το επόμενο διάστημα είναι πολύ πιθανές.

Λέων

Μία εκρηκτική μέρα για την προσωπική σας ζωή, εφόσον θα έχετε να αποφασίσετε μέσα από εντάσεις, την συνέχεια ή όχι, μιας σχέσης. Έτσι αυτή η μέρα θα αποβεί πολύ σημαντική για να δείτε αν τελικά είστε με τον σωστό άνθρωπο, ή αν πρέπει να προχωρήσετε πιο κάτω την συναισθηματική σας πορεία. Βέβαια δεν αποκλείεται να έχετε ακόμη στο μυαλό σας κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται στον ίδιο επαγγελματικό χώρο με σας.

Παρθένος

Με την Αφροδίτη να περπατά στον τομέα του έρωτα, δεν θα πρέπει να ανησυχείτε με το πως θα περάσετε σε συναισθηματικό επίπεδο την μέρα του Βαλεντίνου, γιατί το σύμπαν έχει αποφασίσει για σας. Θα έχετε λοιπόν μία προστασία, είτε βρίσκεστε σε σχέση, είτε όχι, ώστε τα γεγονότα, να σας δώσουν χαρά και ολοκλήρωση. Δεν αποκλείεται ακόμη, να δεχτείτε την μέρα αυτή και πρόταση, … γάμου.

Ζυγός

Μία διφορούμενη μέρα για σας και για να δείξετε τα συναισθήματα σας όπως ακριβώς θα θέλατε στον άνθρωπο σας. Φροντίστε να γλυκάνετε λίγο τις σκέψεις σας και μην αφήσετε την παραφωνία να γίνει το τραγούδι του έρωτα. Όσο για τους αδέσμευτους του δικού σας ζωδίου, μην κάνετε νέα ξεκινήματα σήμερα, μάλλον θα φέρετε το απόλυτο … χάος.

Σκορπιός

Με όμορφα μηνύματα, τρυφερές συζητήσεις και δώρα, θα ολοκληρωθεί η μέρα σας. Για τους αναποφάσιστους του ζωδίου σας, το πιο κατάλληλο πρόσωπο για σας, είναι εκείνο που το διακρίνει η ώριμη σκέψη και τα πολλά χρόνια που μπορεί να το γνωρίζετε. Σε μία μέρα που επικρατεί το στοιχείο του έρωτα, εσείς δεν νιώθετε καθόλου άβολα.

Τοξότης

Ερωτική η σημερινή μέρα για σας, εφόσον θα βρεθείτε κοντά με την προσωπική σας επιλογή. Πολύ πιθανόν ακόμη να έχετε κάποια ερωτική προσέγγιση, από πρόσωπο που ούτε καν περιμένατε. Αν πρέπει να αποφασίσετε για το μέρος που θα πρέπει να γιορτάσετε σήμερα με το έτερον ήμισυ, το καταλληλότερο είναι να επιλέξετε, ένα ήρεμο και διακριτικό χώρο με απαλή μουσική.

Αιγόκερως

Με την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο, θα έχετε αρκετή εύνοια σήμερα, σε συναισθηματικό επίπεδο. Μπορεί να στηρίξετε τις παλιές σας επιλογές και να μην θέλετε αλλαγές στην ζωή σας, αλλά μπορεί και να συναντηθείτε με πρόσωπο από τα παλιά, για να σας θυμίσει ότι ο χρόνος δεν ήταν ικανός να σβήσει την εικόνα του από το μυαλό σας.

Υδροχόος

Κάποια πράγματα θέλετε να τα κρατήσετε μόνο για σας και έτσι η μέρα αυτή θα χωριστεί σε δύο επίπεδα. Το ένα θα έχει να κάνει με την κοινωνική σας εικόνα και με την προσωπική επιλογή που στηρίζεται μέσα από τα κοινωνικά πρέπει. Το δεύτερο σκέλος των επιλογών σας βρίσκεται σε μία σκοτεινή πλευρά της ζωής σας, που όμως έχει αρκετό έρωτα για να επιβιώσει.

Ιχθύες

Τα συναισθήματα σας έντονα και πολύ ιδιαίτερα για τον άνθρωπο που θα αποφασίσετε να βρίσκεται στο πλευρό σας αυτή την μέρα. Θα θελήσετε να δείξετε την αγάπη σας με έναν όμορφο τρόπο, αλλά ίσως υπάρξουν κάποια εμπόδια που θα κάνουν τα σχέδια σας να δείχνουν μίζερα, ενώ δεν είναι. Ένα πρόσωπο από μακρυά, σημαίνει τα πάντα για σας.