jessica-39581-2

Υλικά

  • 1 έτοιμο φύλλο για πίτσα
  • 1/2 φλιτζάνι έτοιμη σάλτσα ναπολιτάνα
  • 2 τομάτες ώριμες, κομμένες σε ροδέλες
  • 200 γρ. μοτσαρέλα σκληρή, κομμένη σε ροδέλες

Εκτέλεση

Βάζετε την πίτσα μέσα σε ταψάκι αναλώσιμο, ειδικό για ψήσιμο πίτσας ή σε δικό σας ταψί στο ίδιο μέγεθος. Την αφήνετε για 10 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου και ετοιμάζετε τα υλικά. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180◦C. Απλώνετε με ένα πινέλο τη σάλτσα ναπολιτάνα πάνω στη βάση της πίτσας. Αφήνετε ένα περιθώριο γύρω-γύρω 2 εκατοστά για να ψηθεί και να ροδίσει η ζύμη. Στρώνετε τις φέτες τομάτας και μοτσαρέλας εναλλάξ και με τρόπο που να καλύπτουν κατά ένα μικρό μέρος η μια την άλλη. Ραντίζετε την πίτσα με λίγο ελαιόλαδο και την ψήνετε για 30 λεπτά. Τη βγάζετε από το φούρνο και τη διακοσμείτε με τα φύλλα βασιλικού.