αρχικη

Μοναδικές τεχνικές για το βάψιμο των πασχαλινών αυγών. Σχέδια για ένα μοντέρνο πασχαλινό τραπέζι που θα εντυπωσιάσει.

Υπάρχουν ακόμα λίγες μέρες μέχρι να έρθει η μέρα που θα βάψουμε τα αυγά μας. Αλλά εμείς σήμερα, δεν θα σας προτείνουμε έναν διαφορετικό τρόπο να κάνετε τα κόκκινα αυγά σας. Αλλά θα σας δείξουμε διαφορετικές ιδέες για να δημιουργήσετε τρομερά μοναδικά διακοσμητικώς άψογα αυγά, όπου το καθένα θα είναι πιο περίεργο απο το προηγούμενο.

Αυτά τα αξιολάτρευτα αυγά μπορεί να μην τα θέλετε για τσούγκρισμα μόλις τα φτιάξετε, αλλά αυτό δεν πειράζει.  Καθώς,  μπορούν να κάτσουν και να σας περιμένουν όλη την υπόλοιπη Μεγάλη Εβδομάδα, αλλά και το υπόλοιπο Πάσχα.

Αποτελούν τις πιο καινοτόμες και μοναδικές διακοσμητικές ιδέες, που όμοιες τους δεν έχετε ξαναδεί. Αφού θα στολίσουν από μόνα τους το σπίτι, και θα το κάνουν 10 φορές περισσότερο πιο εντυπωσιακό.

#1 Με φιγούρες

Αγοράστε αυτοκόλλητα (τα μεταλλικά λειτουργούν καλύτερα) με διάφορες φιγούρες που σας αρέσουν, και κολλήστε τα πάνω σε βρασμένα αυγά. Τα βάζουμε στη βαφή και όταν στεγνώσουν αφαιρούμε τα αυτοκόλλητα.

#2 Με διαφορετικά χρώματα

Εάν δε βάλουμε ολόκληρο το αυγό στη βαφή μπορούμε να πετύχουμε τη διχρωμία που βλέπουμε στη φωτογραφία. Αν έχετε αρκετή υπομονή μπορείτε να προσθέσετε και τρίτο χρώμα. Μπορεί να είναι χρονοβόρο αλλά είναι τόσο εντυπωσιακό.

#3 Με χαρτοπετσέτα

Μια απίστευτα και πρωτότυπη τεχνική για το βάψιμο των αυγών, είναι αυτή της χαρτοπετσέτας. Τυλίγουμε, λοιπόν, ένα φύλλο της χαρτοπετσέτας γύρω από το αβγό και στη συνέχεια περνάμε από επάνω με πινέλο ασπράδι αυγών. Αφήνουμε να στεγνώσει και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

#4 Με ντεκουπάζ

Κόβουμε τα κομμάτια της χαρτοπετσέτας που μας αρέσουν και τα κολλάμε με κόλλα για ντεκουπαζ επάνω στο αβγό.

#5 Αυγά πασχαλινά με δαντέλα

Δένουμε πολύ σφιχτά ένα κομμάτι δαντέλας στο βρασμένο αβγό, και στη συνέχεια το βάζουμε στη βαφή μας.

#6 Με γραμμές

Πριν βάλετε τα αυγά στη βαφή τυλίξτε τα με διάφορα λαστιχάκια. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό, αφού όπως θα δείτε και στην φωτογραφία θα έχουμε αυτές τις πολύ όμορφες γραμμές.

#7 Με μαργαρίνη

Προσθέστε στη βαφή ζεστό νερό και λιωμένη μαργαρίνη. Το αποτέλεσμα θα είναι πραγματικά ψυχεδελικό.

reconsblog