o-LOVE-facebook

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης στο δικό σας ζώδιο μέχρι και στις 14/2, θα σας κάνει να πρωταγωνιστείτε στις εξελίξεις των γεγονότων. Οι εντάσεις βέβαια δεν θα λείπουν, ενώ οι προσωπικές σας σχέσεις θα περάσουν σε μία αναγκαστική αναδιοργάνωση. Ο Ερμής το πρώτο δεκαήμερο θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με φιλικά άτομα και θα διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Όσο για τα οικονομικά σας, θα πρέπει να μαζέψετε την ανεξέλεγκτη τάση που θα σας παρουσιαστεί, να κάνετε αγορές και να διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας, με απροσεξία.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πρώτο δεκαπενθήμερο θα έχετε να τακτοποιήσετε πολλά επαγγελματικά σας θέματα, που θα είναι χρήσιμο να τακτοποιηθούν πριν τις 15/2. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω, είναι μία ευνοϊκή θέση για σας, που θα κάνει πιο ουσιαστικές και ειλικρινείς τις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η Πανσέληνος επίσης στις 19/2, θα σας ευνοήσει αρκετά, βάζοντας τις
προσωπικές σας επιδιώξεις σε νέες πορείες. Βέβαια με την είσοδο του Άρη στο δικό σας ζώδιο, από τις 15/2, θα υπάρξουν εντάσεις, που θα πρέπει να διαχειριστείτε σωστά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο μήνας αυτός θα είναι γενικά φιλικός με σας, ξεκινώντας με την Νέα Σελήνη στις 4/2. Θα νιώσετε μία ηθική ικανοποίηση και θα βρεθείτε σε πνευματική εγρήγορση, κάτι που θα σας φέρει μία αρκετά σημαντική επιτυχία. Τα οικονομικά σας θα έχουν μία σταδιακή αύξηση και η τοποθέτηση κάποιων κεφαλαίων με προσεκτικό τρόπο, θα σας αποφέρουν μακροπρόθεσμα κέρδη. Ο Άρης περνώντας στον Ταύρο, από τις 15/2, θα σας κάνει ευάλωτους με την υγεία σας. Στις 19/2, θα ευνοηθείτε από την Πανσέληνο στην Παρθένο, όπου θα παρουσιαστεί μία πολύ ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Φεβρουάριος ξεκινά με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου στις 4/2, η οποία επιφέρει αρκετές αλλαγές στις σχέσεις σας, όπου δεν στηρίζονται σε αγνά θεμέλια, αλλά σε υλικά συμφέροντα. Με την Αφροδίτη στο Αιγόκερω, απέναντι δηλαδή από το δικό σας ζώδιο, θα υπάρξει ανασφάλεια και κακή εκτίμηση κάποιων συναισθηματικών καταστάσεων. Φροντίστε να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που δεν θα έχουν πλέον την εμπιστοσύνη σας. Όσο για την Πανσέληνο του μήνα, στις 19/2, θα έχετε την δυνατότητα να ανακάμψετε και να ωφεληθείτε από ένα ταξίδι.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο στις 4/2, θα σας δημιουργήσει την αίσθηση των αλλαγών σε προσωπικό επίπεδο. Θα υπάρξουν καταστάσεις που θα σας δείξουν νέους δρόμους σε προσωπικό επίπεδο, κυρίως για εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 8/8. Με τον Άρη σε δύσκολη θέση με το δικό σας ζώδιο, φανερώνει έναν συνεχή αγώνα σε επαγγελματικό επίπεδο, κάτι που πρέπει να διαχειριστείτε με σύνεση, πριν τα πράγματα γίνουν δύσκολα για σας. Θα σας δοθούν προς το τέλος του μήνα καλές οικονομικές ευκαιρίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας ευαίσθητος μήνας ξεκινά για σας, όπου θα πρέπει να αντιμετωπίσετε διάφορα εργασιακά θέματα, αλλά και να νοιαστείτε περισσότερο για την υγεία σας που έχετε αναμφίβολα εγκαταλείψει. Μετά τις 10/2, τα πράγματα για σας αρχίζουν να μπαίνουν σε μία καλύτερη περίοδο, που όμως θα χρειαστεί και η δική σας προσπάθεια. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω, δείχνει ότι έχετε κερδίσει συμπάθειες και εύνοια ισχυρών ατόμων, ενώ η Πανσέληνος στο ζώδιο σας στις 19/2, ενισχύει τον δυναμισμό.

ΖΥΓΟΣ

Με καλύτερες συνθήκες ξεκινά ο Φεβρουάριος για σας, με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, να σας δίνει καινούριες ευκαιρίες, που αξίζει να αξιοποιήσετε. Η κοινωνική σας ζωή θα έχει ενδιαφέρον, αλλά θα ακούσετε κάποιες απόψεις που μπορεί να σας εκνευρίσουν. Σχεδόν όλο τον μήνα η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω, σας δημιουργεί μία [στείρα] συναισθηματική ζωή, που για κάποιους λόγους περνά από μία περίοδο δύσκολων συνθηκών. Όσο για την Πανσέληνο στις 19/2, θα πρέπει να σκεφτείτε την επαγγελματική σας εξέλιξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στις 4/2, στο ζώδιο του Υδροχόου, αλλάζει κάποια επαγγελματικά θέματα, αλλά θα έχετε νοσταλγία για κάποια πρόσωπα της οικογένειας σας. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας δημιουργεί άγχος για μία σχέση σας, που δεν αναπτύσσεται όπως θα θέλατε. Η Νέα θέση του Άρη, στο ζώδιο του Ταύρου θα σας αναστατώσει σε προσωπικό επίπεδο και θα πρέπει να δείξετε προσοχή στις 13 – 14/2, με τις ανατροπές που τυχόν να συμβούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα έχετε μία πιο ανάλαφρη συμπεριφορά προς τους άλλους ξεκινώντας ο μήνας, κάτι βέβαια που δεν θα κρατήσει για πολύ. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, επισφραγίζει μία πλούσια περίοδο γεμάτη με ταξιδάκια και πνευματικές επιτυχίες. Τα οικονομικά σας θα πρέπει να μπουν σε μία άλλη λογική, κάτι που θα πρέπει να προσαρμόσετε από εδώ και πέρα, σας, ώστε να έχετε άνοδο σε αυτό τον τομέα. Η Πανσέληνος στις 19/2, στο ζώδιο της Παρθένου, φροντίζει για την κοινωνική σας άνοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα γλυκάνουν κάποιες συναισθηματικές καταστάσεις αυτό τον μήνα, περνώντας η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο. Ο Άρης επίσης στο ζώδιο του Ταύρου, σας δίνει έναν νέο δυναμισμό σε προσωπικό επίπεδο και ξεκινά για σας μία δραστήρια και αποδοτική περίοδος, που ξέρετε τι να διεκδικήσετε και τι μπορείτε να κερδίσετε. Η Πανσέληνος επίσης στις 19/2 στο ζώδιο της Παρθένου, θα ολοκληρώσει και θα εξελίξει κάποια νέα σας σχέδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στο ξεκίνημα του αυτός ο μήνας, θα έχει τα φώτα του στραμμένα σε σας. Η Νέα Σελήνη στις 4/2, στο δικό σας ζώδιο, σας δίνει το πράσινο φως να κάντε αλλαγές και να βρεθείτε κοντά στα ποθούμενα. Ο Άρης στα μέσα του Φλεβάρη και λίγο πριν περάσει στο ζώδιο του Ταύρου, θα συναντήσει τον πλανήτη Ουρανό, όπου σας κάνει να δώσετε πολύ ενέργεια στα θέματα που σας απασχολούν και να βρείτε άμεσα λύσεις. Η Αφροδίτη στο ζώδιο πριν από το δικό σας, θα σας πιέσει συναισθηματικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο μήνας θα ξεκινήσει με κάποιες εσωτερικές αναστατώσεις, που μπορεί να εξελιχθούν σταδιακά εις όφελός σας. Ο Ερμής θα περάσει το δικό σας ζώδιο με κάποιες καταστάσεις που η επικοινωνία θα είναι απαραίτητη και ίσως μονόδρομος για να λυθούν σοβαρές υποθέσεις που σας απασχολούν. Ο Άρης στο ζώδιο του Ταύρου, από τα μέσα του μήνα, θα προκαλέσει ατελείωτες μετακινήσεις και συζητήσεις στην καθημερινότητα σας. Η Πανσέληνος τέλος στις 19/2, δείχνει ότι κάτι αλλάζει στην συναισθηματική σας ζωή.