icemax_700_0dc303ff4e36bf79c1b1c181e50bc32b

Αγωγή εναντίον της Αναστασίας Περράκη κατέθεσε ο Μιχάλης Μουρούτσος, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso.

 

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο Έλληνας Ολυμπιονίκης κινήθηκε νομικά εναντίον της εν διαστάσει συζύγου του και μητέρα της κόρης του, λίγο πριν ταξιδέψει μέχρι τον Άγιο Δομίνικο λόγω της συμμετοχής του στο Survivor.

 

Ο λόγος, όπως φαίνεται, είναι η οριστική λύση του γάμου τους, αφού οι δυο τους ζουν χωριστά από το 2013 αλλά όλα αυτά τα χρόνια η υπόθεση του διαζυγίου πάγωσε, αφού δεν μπορούσε να βρεθεί συμβιβαστική λύση μεταξύ τους ώστε να βγει συναινετικό διαζύγιο.

 

Παρά τις προσπάθειες που κάνουν και οι δυο πλευρές για την ομαλή καθημερινότητα της 9χρονης κόρης τους, το ζευγάρι δεν μπόρεσε να βρει τη «χρυσή τομή» μέχρι σήμερα, ενώ -σύμφωνα πάντα με την Espresso- οι σχέσεις τους έγιναν απόλυτα τυπικές μετά την έλευση των νέων συντρόφων τους στην καθημερινότητά τους, δηλαδή της Λάουρας Νάργες και του Χρήστου Μπίρμπα.

yupiii

FB.getLoginStatus(function(response) { statusChangeCallback(response); }); { status: 'connected', authResponse: { accessToken: '...', expiresIn:'...', signedRequest:'...', userID:'...' } } function checkLoginState() { FB.getLoginStatus(function(response) { statusChangeCallback(response); }); }