Το διαδικτυακό σπίτι της σύγχρονης γυναίκας

Μια ανάρτηση στο facebook που συγκλονίζει: ”37 χρόνων, τρία παιδιά και απλά πήδηξε από το μπαλκόνι…”

35,056

 

Η ώρα τώρα που γράφω αυτό το άρθρο είναι 1.40 και ξημερώνει Δευτέρα. Μια καινούργια εβδομάδα ξεκινάει! Για κάποιους όμως όλα είναι αλλιώς!

Την Παρασκευή το πρωί μια γυναίκα 37 ετών πήδηξε από το μπαλκόνι του διαμερίσματος της στο κενό. Μια γυναίκα – μια μάνα – μια σύζυγος!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

Και λίγο πριν πέσω για ύπνο,βρήκα μια ανάρτηση ενός άντρα στο facebook που πραγματικά λέει πολλά!

37 χρόνων, τρία παιδιά και απλά πήδηξε από το μπαλκόνι…. σοκαριστικό …..
Είχε περάσει κατάθλιψη γιατί είχε λίγα κιλά παραπάνω διάβασα …. και ρωτάω , εσυ ρε μεγάλε σύζυγε που αυτή η γυναίκα σου έφερε τρία παιδιά τι έκανες για να αισθανθεί όμορφη και να μην έχει κόμπλεξ με το σώμα της που ίσως όταν την πήρες ήταν λαμπάδα ; Τι δεν έκανες και έφτασε στο σημείο απλά να πηδήξει από το μπαλκόνι;…. απλά τραγικό.
Ας μιλήσουμε λίγο με τους ανθρώπους μας, ας κάνουμε μια αγκαλιά, ας αφιερώσουμε λίγο χρόνο και σ αυτούς και ειδικότερα στις γυναίκες που κακά τα ψέματα κρατάνε ολόκληρα σπιτικά και έχουν ταυτόχρονα πολλούς ρόλους …. μάνα , σύζυγος , φίλη , καθαρίστρια , μαγείρισσα και ότι άλλο χρειαστεί ….
Κάντε την να αισθάνεται όμορφη… όλες οι γυναίκες το έχουν ανάγκη , είναι στο DNA τους….
Τις βλέπετε πως κάνουν στα social….5000 selfies για να ανεβάσουν μια για ένα like , για να νιώσουν όμορφες γιατί; γιατί κάποιος τις έκανε να αμφιβάλλουν, για την επιβεβαίωση που όλοι μας κάποια στιγμή χρειαζόμαστε γιατί δεν νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας.

Χαλαστε ένα ευρώ να της δώσετε ένα λουλούδι γυρίζοντας σπίτι….

Ένα χάδι στη γυναίκα που γυρίζει από την δουλειά και έχει να πλύνει , να μαγειρέψει , να φροντίσει τα παιδιά για να ξύνουμε εμείς άνετοι τα @@ μας στον καναπέ και τα λέω για να τα ακούω και εγώ ….. 

Πίσω από κάθε χαμόγελο κανεις δεν ξερει τι σταυρό κουβαλά ο καθένας …. μια κουβέντα και μια αγκαλιά μπορούν να αλλάξουν τα πάντα…. 

Ας μην ακούω την μαλακια εγώ δουλεύω της προσφέρω τα πάντα …. τα πάντα δεν είναι υλικά …

Ας μιλήσουμε …. είναι κρίμα να ακούς νέοι άνθρωποι να βρίσκουν γαλήνη στην αυτοκτονία …..

Καλό παράδεισο άγνωστη ….

 

Δεν ξέρω τι να πω… Ότι ώρα κι αν διαβάσετε το άρθρο αυτό, κάντε μια αγκαλιά τον άνθρωπο σας! Σκεφτείτε τι έχετε ζήσει μαζί!

 

Οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ είναι το απόλυτο θαύμα σε τούτο τον κόσμο!

 

37 χρόνων, τρία παιδιά και απλά πήδηξε από το μπαλκόνι…. σοκαριστικό …..Είχε περάσει κατάθλιψη γιατί είχε λίγα κιλά…

Makis Triantafillos 发布于 2017年7月8日

 

 

Σχόλια
Loading...

You can't download this image