Μαλλιά για να λάμψουμε στις γιορτές

Τα Χριστούγεννα είναι ίσως η πιο λαμπερή και glamorous γιορτινή περίοδος του χρόνου και σίγουρα δεν μπορείς να είσαι αχτένιστη! Επιπλέον δεν μπορείς να είσαι απλώς χτενισμένη. Εχει έρθει η ώρα να λάμψεις και να προκαλέσεις εσύ την καλή σου τύχη στην αρχή της νέας χρονιάς. Άρα λοπόν πρέπει να φτιάξεις μαλλί και όχι μόνο χτένισμα. Ένα όμορφο χτένισμα είναι must αυτές τις μέρες αλλά πριν επεκταθούμε σε αυτό ας δούμε γρήγορα-γρήγορα τι θα χρειαστείς πριν:
Για να αναδειχθεί οποιοδήποτε χτένισμα, τα μαλλιά θα πρέπει να δείχνουν υγειή και λαμπερά, αυτό σημαίνει καινούργιο χρώμα, λίγο κούρεμα και θεραπεία επανόρθωσης-λάμψης. Ετσι θα υπάρχει καλή βάση για να κάνεις χτένισμα-εμφάνιση!

Σχετικά με το χρώμα, μη περιοριστείς στις κλασσικές μονοχρωμίες, δεν έχουν κάτι να πουν. Τόλμησε το κάτι παραπάνω, κάτι ανάλογο με τον τύπο σου. Ακόμα και αν δεν είσαι πολύ τολμηρή ή γενικώς προτιμάς το κλασσικό, η τεχνική “babylights” θα ζωντανέψει το χρώμα σου χωρίς να σε αλλάξει σε κάποια που δεν είσαι. Ίσως είναι η “it” τεχνική χρώματος για φέτος.

 

 

 

 

 

 

 

 

Και αφού φτιάξεις το χρώμα, και την υγεία των μαλλιών ας δούμε και το styling.

Φέτος, ένα έχω να προτείνω: Άλλαξε τα μαλλιά σου! Χτένισέ τα διαφορέτικα, δεν βαρέθηκες πια το κλασσικό ίσιωμα που κάνεις κάθε μέρα στο σπίτι με την πρέσσα; Σίγουρα ναι. Τόλμησε λοιπόν τα εξής:

Frizzy hair 

Και δεν αναφέρομαι στα φριζέ ατίθασα μαλλιά που σε ταλαιπωρούσαν στα σχολικά σου χρόνια. The Frizz is back!  Το πράγμα όμως δεν αφήνεται στην τύχη του, αντιθέτως ζήτα από τον κομμωτή σου ή κάνε το εξής: Με τη χρήση του λεπτού barrel  τύλιξε όλα τα μαλλιά πιάνοντας λεπτές τούφες . Όταν θα είναι όλα έτοιμα οπότε και θα έχουν κρυώσει , κρέπαρε τα με τα χέρια ή με μεγάλη χτένα, αγρίεψέ τα και τελείωσε με λακ. Θα έχεις φτιάξει ένα super sexy μαλλί που θα πηγαίνει απόλυτα με τα sneakers και το δερμάτινο πατελόνι σου!

 

Glitter roots

Χριστούγεννα χωρίς glitter γίνονται; Δε γίνονται! Τα πράγματα και εδώ είναι απλά αλλά θα δώσουν super bling αποτέλεσμα. Το μυστικό εδώ είναι να έχεις καλά χτενισμένες τις ρίζες ή ακόμα καλύτερα, πιασμένα τα μαλλιά. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απλώσεις gel με glitter ή να πασπαλίσεις  glitter και να σταθεροποιήσεις με λακ, υγρή κατά προτίμηση, τη χωρίστρα ή τις χωρίστρες που θα δημιουργηθούν με το πιάσιμο. Θα είναι σαν να έχεις κοσμήματα στα μαλλιά σου και θα μοιάζεις νεραϊδένια. Αυτό το εφέ μπορείς να το κάνεις και σε street looks αλλά και σε βραδυνά.

Εάν δε, έχεις και πειθώ αλλά και αρκετό χιούμορ, ίσως πείσεις και τον συνοδό σου να βάλει κι εκείνος λίγο glitter στο μούσι του!

Updos

ή αλλιώς κότσος. Δε θα μπορούσαν να λείπουν από τις γιορτές. Τα πιασμένα σε κότσο μαλλιά δεν είναι μόνο για τις νύφες, πιάσε τα μαλλιά ψηλά, αυτά τα looks επανέρχονται σιγά – σιγά για να δώσουν λίγη παραπάνω λάμψη στις επίσημες εμφανίσεις. Ένα μπομπάρι θα βοηθήσει να δημιουργηθεί και ο επιθυμητός όγκος και σταθερότητα για το τέλειο updo.

 

Κάνε κάτι ξεχωριστό τις γιορτές, αυτό είναι και το νόημά τους. Να νιώσεις αλλιώς, να λάμψεις και να χαρείς, είναι στο χέρι σου και μόνο να το κάνεις και να περάσεις όμορφα, τόλμησε !!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.