ChristinaHendricks

Γράφει η Γεωργία Χατζηδάκη

Πέρασα και εγώ από τη φάση του καλού κοριτσιού, αλήθεια δεν ήμουν πάντα αναίσθητη και σκύλα!

Ίσα ίσα που έχω κλάψει τόσο πολύ για εκπροσώπους του αντίθετου φύλου σε σημείο να ντροπιάζω το δικό μου.

Πέρασα από τη φάση της νοικοκυράς… για να περιποιηθώ τον καλό μου.. μέχρι που γοητεύτηκε από κάποια που δεν ήξερε να βράσει ούτε αυγό αλλά είχε μάστερ στο να πετάει τα ρούχα του στο πιτς φυτίλι. Ναι ναι αυτά που εγώ σιδέρωνα..

Πέρασα από το στάδιο του ΝΑΙ σε ότι μαλακία άκουγα γιατί έλεγα πως πρέπει να μάθω να συμβιβάζομαι και να υποχωρώ στη σχέση μου και τελικά αντικαταστάθηκα από μία απόγονο του Μεταξά.. εκείνου που είπε το μεγάλο ΟΧΙ.. Είχε ίδιο DNA βλέπεις το κορίτσι και τα όχι της φάνηκαν πιο ενδιαφέροντα από τη δική μου βαρετή συνεχή συγκατάθεση…

Ύστερα μπήκα σε mood μαθήτριας.. έσβησα όσα ήξερα και λέω μάθε με πως θέλεις να είναι μια τέλεια γυναίκα.. και αφού με κόπο δάκρυα και ιδρώτα ο στόχος επιτεύχθηκε.. τσουπ βρέθηκε μια δασκάλα και του είπε «δε νομίζωωωω… για έλα να σου δείξω εγώ πως είναι μια τέλεια γυναίκα» και εκείνος φυσικά έτρεξε από πίσω της…

Μετά λέω θα γίνω σεξ σύμπολ μάνα μου και δώστου αφαγία.. και δώστου ρυζογκοφρέτα εκεί που ήθελα να τσακίσω το μουσακά και λιώσε κορμί μου στον κοιλιακό να φάμε τη Σακιρα…  και ω δεν έχω παράπονο.. αμέσως το πρόσεξαν το τσουπωτό μου back round και εννοείται θαύμασαν και το στητό μου στήθος που ο Θεός ξέρει τι πέρασα για να αψηφήσει κατά κάτι το νόμο της βαρύτητας.. και αφού όλα καλά να και ο καλός μου βρέθηκε και έλιωνε στο θέαμα μου… και ίσα ίσα που λέω « το χω η ρουφιάνα, βρήκα επιτέλους τη συνταγή» να σου και ο κορίτσαρος ο ακομπλεξάριστος που δε τη νοιάζουν τα 10 παραπανίσια κιλά της και τρώει μπροστά μου με τον καλό μου το σουβλάκι και από τη μυρωδιά καταλαβαίνω πως είναι και από όλα! “Εμ, αυτές είναι γυναίκες!!” ακούς τους φίλους του να μουρμουράνε..  Με τα πιασίματα τους και με τις μπαλκονάρες τους. Να πιάνεις να ευχαριστιέσαι.. όχι σαν τις άλλες τις κομπλεξικές που μας ταράζουν στη σαλάτα μη μπει καμία θερμίδα μέσα τους.

Ρε αι σιχτίρ!

Και εσύ και η ρυζογκοφρέτα!!!

Λίγο από εδώ λίγο από εκεί.. να σου τα ψυχοσωματικά μου…

Όχι ούτε σπυράκια πέταξα, ούτε δερματικά.. Ούτε ημικρανίες, ούτε λιποθυμικά επεισόδια! Άλλο με έπιασε.

Το σύνδρομο της σκύλας!

Δεν το ξέρεις; Μα είναι πολύ γνωστό αγαπητή.

Είναι η ψυχοσωματική αντίδραση του γυναικείου οργανισμού στις παπαρολογίες που ακούει κατά καιρούς και στην αναίσθητη συμπεριφορά που αντιμετώπισε από τους κατά καιρούς καλούς της.

Και αν άλλοι βγάζουν π.χ έκζεμα όταν αγχωθούν εμείς που πάσχουμε από αυτό το σκυλοψυχωσωματικό βγάζουμε δυο τεράστια… σκυλίσια αυτιά, τι νόμιζες;;;  και γράφουμε εκεί ότι μαλακία μας λένε…   Είσαι πολύ χοντρή, είσαι κόκκαλο, είσαι πολύ εγωίστρια πολύ ρομαντική ατάκες τέτοιου τύπου γράφονται εκεί με μεγάλα γράμματα και συνεχίζεις να είσαι αυτό που είσαι! Μετά πετάμε μια τεράστια γλώσσα σαν και αυτή της σκύλας.. με τη διαφορά ότι εμείς δε γλείφουμε όπως τα αξιαγάπητα τετράποδα, εμείς αντιμιλάμε..  πετάμε το α στο διάολο αγορίνα μου στη πρώτη διαμάχη και κλείνουμε και το τηλ άμα λάχει!

Γενικώς αν ακούμε πολλές αηδίες αντιδρά ο οργανισμός μας και όσο πιο πολύ το συνεχίζει ο άλλος τόσο πιο σκύλα γίνομαι! Με όλα τα παρεμφερή.. με την αυτοπεποίθηση, τον τσαμπουκά και τη συμπεριφορά της σκύλας που τη νοιάζει μόνο το τομάρι της. Καμιά φορά δαγκώνω κιόλας!! Τα συμπτώματα υποχωρούν μόνο σε περίπτωση που γίνεις ένας νορμάλ άντρας και κοίτα να δεις που όσο είμαι σκύλα, δια μαγείας ΕΙΣΑΙ!!!

Αλλά όχι φίλε μου, δε ξεγελιέμαι.. ο καιρός που ήμουν κουτάβι πέρασε ανεπιστρεπτί και δε τη ξαναπατάω!! Μεγάλωσα βλέπεις και τώρα ξέρω πως εσύ που με χαϊδολογάς παίζει από τη μια στιγμή στην άλλη να με ταΐσεις και φόλα..

Κάτω Τζακ λοιπόν! Ήρεμα, αλλιώς σε έφαγα…  και δεν είναι απειλή μωρό μου, λυπάμαι.. Είναι απλώς ψυχοσωματικό!!

epaggelmagynaika.gr