Beef-Mice

Υλικά για 4 μερίδες

  • 500 γρ μοσχαρίσιο κιμά
  • 2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 1/4 κ.γλ. θαλασσινό αλάτι
  • 1/4 κ.γλ. σκόνη σκόρδου
  • 1 κ.σ. (8 γρ) φρέσκο τριμμένο τζίντζερ
  • 1/2 μικρό (355 γρ) λάχανο ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Σοτάρετε τον μοσχαρίσιο κιμά ένα μεγάλο τηγάνι. Προσθέτετε και τα μπαχαρικά. Μόλις έχει μαγειρευτεί ο κιμάς προσθέτετε το λάχανο. Μαγειρεύετε για περίπου 10 ακόμα λεπτά, ανακατεύοντας συχνά μέχρι το λάχανο να μαλακώσει.

Rebalance.gr