Γεμιστά Ντόνατς Με Σοκολάτα Και Φράουλα

Γεμιστά Ντόνατς με σοκολάτα και φράουλα μία συνταγή του Γιώργου Χριστιανού  πού θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους!

ΥΛΙΚΑ:

 

  • 2 βανίλιες
  • 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 500ml χλιαρό γάλα
  • 150γρ ζάχαρη
  • 1 φακελάκι ξερή μαγιά
  • 800γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις

γεμιση:

 

  • Πραλίνα φουντουκιού
  • Μαρμελάδα (ότι σας αρέσει)
  • Καλαμποκέλαιο για το τηγάνι

⇓Τρόπος Παρασκευής:

Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε το χλιαρό γάλα,με όλα μαζί τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το αλεύρι.

Ανακατεύουμε ελαφρά και προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι μέχρι να φτιάξουμε ένα εύπλαστο μαλακό ζυμάρι.

Αφήνουμε 40 λεπτά να φουσκώσει σε ζεστό μέρος και μετά ανοίγουμε φύλλα πάχους ενός εκατοστού κόβουμε με ένα μπολάκι σε κύκλο και στο κέντρο κάνουμε μία τρύπα με ένα καπάκι από αναψυκτικό!

Γεμιστά ΝτόνατςΤα αφήνουμε μισή ώρα να φουσκώσουν και τηγανίζουμε σε ζεστό λάδι!

Γεμιστά Ντόνατς

Γεμιστά Ντόνατς

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πασπαλίζουμε με ζάχαρη και παίρνουμε ένα κορνέ ,βάζουμε μαρμελάδα η πραλίνα φουντουκιού και τρυπάμε με το κορνέ τα ντόνατς και τα γεμίζουμε!

Τα ντονατς εσωτερικά γίνονται κούφια και μας επιτρέπει έτσι να τα γεμίσουμε!

Καλή επιτυχία!

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Σελίδα μαγειρικής Χριστιανός Γιώργος στο Facebook.→ https://www.facebook.com/GiorgosXristianosSelidaMageirikhs/

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.