Το διαδικτυακό σπίτι της σύγχρονης γυναίκας

Γεμιστά κατσαρόλας αυγολέμονο

206

YΛΙΚΑ
5 πιπεριές για γέμισμα
5 μεγάλες τομάτες
2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κ.γ. ρίγανη, αλάτι, πιπέρι
100 γρ. κιμά (προεραιτικά)
1 φλ. τσ. ρύζι μακρύκοκκο
1 αβγό
2 λεμόνια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ βάζουμε το ρύζι, τα κρεμμύδια, τον μαϊντανό, τη ρίγανη, αλάτι, πιπέρι, τον κιμά, 2 κουταλιές σούπας λάδι και 2 φλυτζάνια του καφέ νερό. Ζυμώνουμε πολύ καλά ώστε να ανακατευτούν ολα τα υλικά.Αδείαζουμε σε ενα μπολ το εσωτερικό από τις τομάτες και γεμίζουμε τις τομάτες και τις πιπεριές με το υλικό της γέμισής μας.
Τις τοποθετούμε σε μία πλατιά κατσαρόλα και βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν. Στο τέλος χτυπάμε αβγολέμονο και περιχύνουμε πάνω από το φαγητό μας. Καλή όρεξη!

Καλή επιτυχία .

madata.gr

Σχόλια
Loading...

You can't download this image