gamouxromata2

Όλα τα όνειρα συνοδεύονται από χρώμα, φαντασία και συναίσθημα. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά για το όνειρο ζωής που αφορά στην μοναδική μέρα του γάμου κάθε κοπέλας. Θεωρώ πως από τις πρώτες κιόλας σκέψεις, μια αμυδρή έστω ιδέα για τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν υπάρχει.

Οι παλ αποχρώσεις που ανακαλύπτουμε στα νυφικά, οι αμέτρητες σχεδόν μη αναγνωρίσιμες διάφορες των εκρού, μπεζ και κουφετί, οι απίθανες ονομασίες των άγνωστων λευκών και οι έντονες χρωματικές διάφορες, σοκάρουν πολλές φορές και συγχρόνως μπερδεύουν.

Απροετοίμαστες νύφες, ανακαλύπτουν επιλογές που δεν γνώριζαν οτι υπάρχουν. Η αμφιβολία εμφανίζεται και οι αποφάσεις ξαφνικά δυσκολεύουν.

Η σωστή επιλογή αφορά πρώτα από όλα συνδιασμό χρωμάτων δέρματος και νυφικού. Ας ξεκινήσετε από εκεί. Λευκά φορέματα σε σταράτα, μαυρισμένα ή ελαφρώς ηλιοκαμένα δέρματα. Λευκές επιδερμίδες αναδεικνύονται με αποχρώσεις μπεζ, εκρού, παλ χρώματα που είναι και της μόδας φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά.

 Το έμπειρο προσωπικό των εξειδικευμένων καταστημάτων και των Οίκων Νυφικών, καθοδηγούν και συμβουλεύουν τόσο για χρώματα όσο και για σχέδια ή στυλ. Οι προτάσεις τους βασίζονται σε γνώσεις αλλά και εμπειρία ετών με νύφες, τάσεις μόδας και το βασικότερο, ικανοποιημένες κοπέλες. Δοκιμάστε όσα φορέματα τραβήξουν το μάτι σας ώστε να απορρίψετε εύκολα αυτά που δεν σας ταιριάζουν. Καλύτερα να κουραστείτε λίγο παραπάνω παρά να υπάρξουν στο τέλος αμφιβολίες για την τελική σας επιλογή.

 

Δεν χρειάζεται άγχος και ανησυχία. Αφεθείτε στις / στους επαγγελματίες του χώρου    είτε πρόκειται για ατελιέ νέων σχεδιαστών, οίκους μόδας & νυφικών, είτε για συνοικιακό κατάστημα. Όλοι θέλουν το καλύτερο αποτέλεσμα για την νυφούλα που θα επιλέξει δημιουργία τους.

 Η καλύτερη διαφήμιση για εκείνους ειναι η πιο όμορφη νύφη.

 

 

Προχωράμε στον υπόλοιπο σχεδιασμό του γάμου που ξεκινά με το χρώμα που θα δώσουμε σε όλες πλέον τις λεπτομέρειες. Μπομπονιέρα, λουλούδια, διακόσμηση, λειτουργούν ομαδικά για να εδραιώσουν την ταυτότητα στυλ του γάμου. Πινελιές σε κάθε στάδιο ή βήμα της εκδήλωσης ολοκληρώνουν την όμορφη εικόνα και δημιουργούν ένα σύνολο. Στην περίπτωση μας χρωματικό.

Ακόμα και η γαμήλια τούρτα ή τα γλυκά, δεν ξεφεύγουν από τις αυστηρές οδηγίες για ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα και όσο κι αν ακούγεται υπερβολικό, τα καλά σχόλια και η κριτική των καλεσμένων στο τέλος της βραδιάς, δικαιώνουν κάθε προσπάθεια τελειότητας.

Η επιβράβευση των κόπων, αγωνιών και σωστής οργάνωσης της εκδήλωσης, που αν και δεν το εκφράζουν, αποτελεί κρυφό πόθο της νύφης και όσων βοήθησαν στο τελικό αποτελεσμα.

 

 

Η διακόσμηση στην εκκλησία και την δεξίωση ή ακόμα και στο σπίτι ακολουθεί τις χρωματικές αποφάσεις. Κάθε χρονιά καινούριες λεπτομέρειες εμφανίζονται στις παλέτες, κάνοντας δύσκολο το έργο της επιλογής. Επιλέξτε με κριτήριο τι αρέσει σε εσάς και τον σύντροφο σας. Μην παραλείψετε να ζητήσετε την γνώμη του. Το κουστούμι, τα παπούτσια, οι μπουτονιέρες, η επιλογή προσκλητηρίων & οι μπομπονιέρες ανήκουν στη σφαίρα των αποφάσεων του.

Θα ανακαλύψετε πληθώρα έντονων & παλ αποχρώσεων. Διαλέξτε εκείνες που σας εκφράζουν και υπάρχουν στην δική μας αγορά. Αν και πλέον μέσω Διαδικτύου μπορείτε να παραγγείλετε πολλά αντικείμενα σε συμφέρουσες τιμές.

Οι περιορισμοί στις αποφάσεις έχουν ελαχιστοποιηθεί & οι επιλογές σε αγορές έχουν αυξηθεί υπερβολικά.

Θα συνεχίσω με φωτογραφίες από τον συναρπαστικό κόσμο των χρωμάτων ελπίζοντας να σας βοηθήσω και να μην σας μπερδέψω.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μέχρι το επόμενο editorial να είστε καλά και να χαρείτε τις προετοιμασίες του γάμου σας.

Για ερωτήσεις ή επικοινωνία μέσω του epaggelmagynaika.gr  ή της σελίδας μου @WeddingsatGreece

 

Δέσποινα Πατυχάκη

@WeddingsatGreece

@EVENTplanningGR

weddings_at_greece