30918f3102b69cc4962ac542b42eaef4

Αυτές τις μέρες θα υπάρξει η μετακίνηση του Ήλιου στον Αιγόκερω και την ίδια μέρα η Πανσέληνος στον Καρκίνο, θα δώσει οικογενειακές στιγμές, αλλά και εντάσεις που θα χαρακτηρίζουν την περίοδο αυτή. Το παρελθόν και τα πρόσωπα που το αποτελούν, θα μας κάνει να ξεκαθαρίσουμε μέσα μας το τι θέλουμε πραγματικά και τον τρόπο που θα το διεκδικήσουμε.

Κριός

Με την Πανσέληνο να επισκιάζει τις παραμέτρους πλανητικές επιρροές, θα τελειώσει αυτή η εβδομάδα. Θα είναι μία πολύ καλή περίοδος να ασχοληθείτε με τα πρόσωπα της οικογένειας σας, αλλά και να ανοίξετε τις δραστηριότητες σας πιο συλλογικά. Μπορεί να ασχοληθείτε με τα κοινά και την ολοκλήρωση ενός έργου.

Ταύρος

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με κάποιες [βαθιές] σκέψεις και προβληματισμούς, όπου θα βρουν προσεχώς τους παραλήπτες τους, χωρίς να χρειαστεί να αντιδράσετε έντονα. Η Πανσέληνος στις 22/12, σας κάνει πιο ενεργούς σε επαφές σας με τους άλλους, αλλά και πιο σίγουρους για αυτά που θέλετε προσεχώς να κάνετε.

Δίδυμοι

Ήρθε η στιγμή να ολοκληρώσετε κάποια κίνηση σας, πάνω σε οικονομικά θέματα. Μπορεί να μην είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα μιας νέας συμφωνίας, όμως γνωρίζετε πολύ καλά ότι όλα θα αποκτήσουν καλύτερες συνθήκες, από κάθε άποψη. Η Πανσέληνος της Παρασκευής στον Καρκίνο, δείχνει ότι θα έχετε οικονομικά στηρίγματα, ακόμη και μέσα από δυσκολίες.

Καρκίνος

Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ σημαντική για σας και γενικά για το μέλλον μιας συνεργασίας ή και μίας σχέσης. Η Πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο, θα σας κάνει να αφήσετε πίσω κάποιες δύσκολες στιγμές από το άμεσο παρελθόν και να προχωρήσετε με πολύ καλή διάθεση στα μελλοντικά σας σχέδια. Όσο και να μην το επιδιώκετε, δεν θα περάσετε απαρατήρητοι.

Λέων

Έχετε την πεποίθηση ότι όλα θα τα καταφέρετε μια χαρά, κάτι που σας βρίσκει αντιμέτωπους με άτομα από το περιβάλλον σας, όπου παρουσιάζουν κάποιες εγωιστικές τάσεις. Έτσι στην Πανσέληνο του Δεκέμβρη, στις 22/12, θα ανατρέξετε σε σκέψεις και καταστάσεις του παρελθόντος, για να αναζητήσετε την αλήθεια που τόσο πολύ την έχετε ανάγκη.

Παρθένος

Αυτή η εβδομάδα, θα αποδειχθεί πολύ σημαντική για την κοινωνική σας ζωή και κυρίως τα πρόσωπα που συνεργάζονται μαζί σας, ή συμμετέχουν σε κοινούς στόχους με εσάς. Στις 22/12, με την Πανσέληνο στον Καρκίνο, θα ενεργοποιήσει την προσωπική σας ζωή και θα φέρει κοντά σας άτομα που σας αγαπούν και σας θεωρούν αναπόσπαστο κομμάτι τους.

Ζυγός

Η Πανσέληνος στις 22/12, στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω. Σας δίνει εσωτερικές ανησυχίες, στην επιλογή των επαγγελματικών σας θεμάτων, αλλά και τους προβληματισμούς σας για την προσωπική σας ζωή. Μέσα σε αυτή την περίοδο, θα μπορέσετε να πάρετε κάποια [μηνύματα] από αυτά που σας ταλαιπωρούν και ίσως να δοθούν και λύσεις.

Σκορπιός

Αυτές οι μέρες θα είναι πολύ βοηθητικές ώστε να τακτοποιήσετε πολλές υποθέσεις από το παρελθόν. Μπορεί να χρειαστεί να ξανασκεφτείτε ένα προσωπικό σας θέμα, που δεν είχατε το χρόνο να πάρετε τα σωστά μηνύματα, αλλά επίσης μπορεί να καταλάβετε τον ρόλο που παίζουν κάποιες σχέσεις στην ζωή σας. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο, θα σας κάνει περισσότερο ευάλωτους συναισθηματικά.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, θα ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα και ίσως να είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να βρείτε λύσεις μέσα από τις καταστάσεις που επικρατούν. Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω, σας αναστατώνει συναισθηματικά και ίσως να πρέπει να ξεχωρίσετε τις [προσδοκίες] κάποιων που σας πλησιάζουν για προσωπικό τους όφελος και μόνο.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα ξεκινούν και τα δικά σας γενέθλια, με μία πολύ σημαντική Πανσέληνο στον Καρκίνο. Η ανάγκη σας για συντροφικότητα και ο τρόπος που θέλετε κάποια πράγματα και πρόσωπα να πλαισιώνουν την ζωή σας, μπορεί να μην είναι και ο πιο σωστός. Εσείς όμως θέλετε να κερδίσετε τα χαμένα σας εδάφη και αυτό μπορεί να θεωρηθεί από τους άλλους αρκετά εγωιστικό συναίσθημα.

Υδροχόος

Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 22/12 και με την Πανσέληνο την ίδια μέρα στο ζώδιο του Καρκίνου, θα βρείτε την ευκαιρία να κάνετε ένα πολύ σημαντικό απολογισμό για την χρονιά που πέρασε. Παράλληλα μία νέα αρχή στα επαγγελματικά σας, θα σας δώσει την αίσθηση, ότι κάτι νέο έχει μία πορεία από το παρελθόν.

Ιχθύες

Μία πολύ συναισθηματική εβδομάδα ξεκινά για σας, βάζοντας στην άκρη τους προβληματισμούς των τελευταίων ημερών. Έχετε ένα πολύ γεμάτο πρόγραμμα πριν και μετά τις γιορτές, όπου θα φροντίσετε τα πρόσωπα της οικογένειας σας. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 22/12, θα φέρει στην ζωή σας, κάποια πρόσωπα που μοιράζεστε μαζί τους τις βαθιές σας σκέψεις.