zodia-710×401

ΚΡΙΟΣ ❤

Είτε είσαι μόνος/η, είτε βρίσκεσαι ήδη σε σχέση, μπορεί να τα βρεις… όλα, δηλαδή αγάπη, τρυφερότητα και σεξουαλική απόλαυση στην σχέση σου, με μόνη προϋπόθεση το να αφεθείς στο συναίσθημά σου. Αν πάλι «ντρέπεσαι» να ζητήσεις αυτό που θέλεις, όλα μπορεί να γίνουν πολύ πιο εύκολα για σένα ύστερα από την μεσολάβηση ενός γνωστού σου που θα σε συστήσει στο… κατάλληλο πρόσωπο!

ΤΑΥΡΟΣ ❤

Αν είσαι μόνος/η, με την Σελήνη στον 5ο ηλιακό οίκο σου, θα υπάρξουν πολύ ευχάριστες εξελίξεις στα προσωπικά σου, ίσως μάλιστα να μπουν οι βάσεις μιας σχέσης που θα σε καλύψει σε πολλά επίπεδα, αφού συγκεντρώνει τόσο συναισθηματικά, όσο και… οικονομικά πλεονεκτήματα. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση θα βρεθείς στην… ευχάριστη ή δυσάρεστη θέση να αποκρούεις προτάσεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ ❤

Φαίνεται πως νοσταλγείς κάποιες παλιές καλές στιγμές κι αν είσαι μόνος/η, θα σου δοθεί η ευκαιρία να ξαναζήσεις έναν έρωτα του παρελθόντος, πρόσεξε όμως μήπως «βουλιάξεις» στο συναίσθημα, αδυνατώντας τελικά να δεις τα… αυτονόητα! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, καλείσαι να την ενδυναμώσεις, μέσα από την αναβίωση ή την αναπόληση ευχάριστων καταστάσεων του παρελθόντος, ξεχνώντας όλα εκείνα που μπορεί να σε πλήγωσαν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ❤

Με δεδομένη την ευαίσθητη ψυχολογία σου, είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείς σε μια επιλογή που καλύπτει κυρίως την ανάγκη σου για αγκαλιά ή προστασία κι επειδή οι… προσφορές δεν θα λείψουν, αν είσαι ήδη σε μια σχέση φρόντισε τουλάχιστον να μην προχωρήσεις πέραν εκείνου του σημείου, που θα κάνει πολύ πιο δύσκολη την επιστροφή σου στην «κανονικότητα». Αν βέβαια είσαι μόνος/η, τότε… καλή διασκέδαση!

ΛΕΩΝ ❤

Σήμερα μπορεί να διχαστείς ανάμεσα στην ανάγκη σου να «φανείς» στο κοινωνικό πεδίο και την επιθυμία σου να «χαθείς» σε μια αγκαλιά, κανείς όμως δεν σου απαγορεύει να τα κάνεις και τα δύο! Επιπλέον είναι πιθανό να προκύψει μια επανασύνδεση με ένα παλιό σου αμόρε κι αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, αυτό συνιστά… πρόβλημα, πολύ περισσότερο που δεν είσαι σε θέση να πάρεις μια «σκληρή» απόφαση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ❤

Η προσωπική σου ζωή είναι μάλλον μοιρασμένη ανάμεσα σε λογικές και αισθήματα, με την κάθε πλευρά να εκπροσωπείται από τον δικό της υποψήφιο και να διεκδικεί το δικό της… μερτικό στην ζωή σου! Το πιθανότερο λοιπόν είναι να βρεθείς σε δίλημμα αλλά είναι η δύναμη της… αγκαλιάς που θα σε φέρει πιο κοντά στην ευτυχία σου! Και μακάρι να πετύχεις το «δύο σε ένα» μην μπερδεύεις ωστόσο τον έρωτα με την συμπόνια.

ΖΥΓΟΣ ❤

Αν είσαι μόνος/η δημιουργούνται οι προϋποθέσεις μιας «αποκατάστασης», είτε με ένα πρόσωπο από τα παλιά που θα σου βάλει… ιδέες για μια ολική επανασύνδεση, είτε με ένα άτομο αρκετά μεγαλύτερης ηλικίας, που «κουβαλά» μια ιδιαίτερη σοφία. Αν βέβαια ενδιαφέρεσαι για κάτι «καυτό», χωρίς περαιτέρω δεσμεύσεις, τότε μπορείς να το βρεις εν… κινήσει, δηλαδή σε ένα ταξίδι ή σε μια βραδινή έξοδό σου αλλά και στο διαδίκτυο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ❤

Είναι από τις φορές που το «για πάντα δικός/η σου», αποκτά νόημα και ουσία, αν λοιπόν ενδιαφέρεσαι πραγματικά για μια σχέση τέτοιου τύπου, δεν έχεις παρά να αφεθείς σε αυτό που σου συμβαίνει, είναι πιθανό μάλιστα να προκύψει μια επανασύνδεση με έναν παλιό έρωτά σου, με αφορμή μια δουλειά. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μήπως οι «πειρασμοί» που κυκλοφορούν γύρω σου, την θέσουν σε κίνδυνο.

ΤΟΞΟΤΗΣ ❤

Αν είσαι μόνος ενδέχεται να βρεθείς σε δίλημμα ανάμεσα σε ένα νεαρό άτομο κι ένα άλλο μεγαλύτερης ηλικίας, ίσως μάλιστα να πρόκειται για μια επανασύνδεση κι όχι για κάτι εντελώς νέο. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μήπως κάποια «επαναφορά» ή αναμόχλευση καταστάσεων του παρελθόντος δημιουργήσει τελικά αρνητικό κλίμα Σε κάθε περίπτωση πάντως φαίνεται πως θα βγουν στην φόρα οι ευαισθησίες σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ❤

Αν είσαι μόνος/η και στοχεύεις σε μια σταθερή σχέση, το σύμπαν σου υπόσχεται τα καλύτερα, διώξε λοιπόν κάθε ενδοιασμό και «μπες στον χορό», για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Μην αρχίσεις μόνον να θυμάσαι περασμένες καταστάσεις ή να άγεσαι και φέρεσαι από τα απωθημένα ή τα «κολλήματά» σου και τα… χαλάσεις όλα! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ζήτησε αυτά που επιθυμείς και θα σου δοθούν άμεσα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ❤

Αν είσαι μόνος/η, το πρόβλημα σου δεν θα είναι η έλλειψη προσφορών, κάθε άλλο μάλιστα. Καλείσαι όμως να κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή, μένοντας κυρίως σε αυτό που προστάζει η καρδιά σου και όχι η… τσέπη ή τα συμφέροντα σου! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, το ταίρι σου μπορεί να θορυβηθεί ή να απορήσει με την διαφοροποίηση της στάσης σου αλλά και από κάποιες αδυναμίες σου που βγαίνουν στην φόρα.

ΙΧΘΥΕΣ ❤

Αν είσαι σε μια σχέση, ένα προσωρινό αδιέξοδο μπορεί να σε κάνει να στραφείς για… συμπαράσταση σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, ίσως όμως να συμβεί το ίδιο και από την πλευρά του/της συντρόφου σου κι εδώ πρόσεξε μήπως «χαλάσει» το σπίτι σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, θα σου γίνουν αρκετές κρούσεις αλλά με την Σελήνη απέναντί σου, η «μπίλια» δεν πρόκειται να κάτσει κάπου συγκεκριμένα για… πολύ ώρα!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr