Gemini-Singers-and-Songwriters

Είμαι σίγουρη πως ουκ ολίγες φορές το ζώδιο του διδύμου έχει βρεθεί στο στόχαστρο κάποιων άλλων ζωδίων μην σας πω κι όλων! Τα περισσότερα δε σχόλια είναι άκρως βλαπτικά έως και προσβλητικά. Ο δίδυμος κατηγορείται για πολλά ενώ λίγα από αυτά έχουν βάση. Κάποιοι ορμώμενοι από το “διπλό”που φανερώνει η ίδια η ονομασία του μιλούν για διπροσωπία και για ρόλους τύπου Τζέκιλ και Χάιντ που ανά διαστήματα υποδύονται. Κατά καιρούς εμφανίζονται μακροσκελή άρθρα για το πόσο υποκριτές κι άλλα τέτοια “νόστιμα”είναι οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου. Οι δίδυμοι αισθάνονται συχνά πυκνά ότι τα άλλα ζώδια καλύπτονται από ένα προστατευτικό κουκούλι ενώ εκείνοι χτυπιούνται αλύπητα! Ας εστιάσουμε όμως σε ορισμένα γνωρίσματα αυτού του ας μου επιτραπεί χαρισματικού ζωδίου και ίσως αλλάξει η γνώμη μιας έστω μικρής μερίδας εκείνων που στάζουν φαρμάκι!

ΕΥΣΤΡΟΦΟΙ
Αποκλείεται να μην αντιδράσει ακαριαία την κατάλληλη στιγμή καθώς η ταχύτητα της αντίληψής του είναι εκπληκτικά γρήγορη. Αυτό τους δίνει το αβαντάζ να μπορούν να δίνουν γρήγορα λύσεις στα προβλήματα φίλων κυρίως καθώς ο εγκέφαλός τους “γεννάει”διαρκώς και κάτι νέο. Σε ό,τι αφορά τώρα τα δικά τους θέματα λειτουργούν παρομοίως αν με με πιο αργή ταχύτητα καθώς το γεγονός ότι έχουν να κάνουν με τον εαυτό τους λειτουργεί αρκετά ανασταλτικά.

ΠΝΕΥΜΑΤΩΔΕΙΣ
Ας το παραδεχτούμε,δεν υπάρχει πιο έξυπνο χιούμορ από το πνευματώδες! Ευρηματικό, καυστικό και ναι πολλές φορές ενοχλητικό για κάποιους παρόλα αυτά μοναδικό στο είδος του. Εργαλείο πραγματικό στην καθημερινότητά τους μα και σε τομείς όπως δημοσιογραφία και συγγραφή.Αν δεν υπήρχαν οι δίδυμοι ποιος θα υπογράμμιζε τα κακώς κείμενα αυτού του κόσμου, πείτε μου ποιος;

ΕΠΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΙ
Αν σου αρέσει το…κουβεντολόι τότε σίγουρα θα προτιμήσεις τον δίδυμο! Έχει άποψη, δεν θα σου δώσει μονάχα μια μα χίλιες συμβουλές, έτσι να έχεις να διαλέξεις, και κυρίως δεν θα πλήξεις ποτέ! Προσαρμόζεται εύκολα σε βαθμό που κάποιοι να επιμένουν πως συγγενεύει με τον χαμαιλέοντα! Στην υποδοχή,στις δημόσιες σχέσεις και σε παρόμοια πόστα ο δίδυμος μεγαλουργεί!

ΑΙΩΝΙΟΙ ΝΕΟΙ
Μα τι να σχολιαστεί εδώ;Το πράγμα μιλάει από μόνο του,μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις! Ο δίδυμος είναι αυτός που ξεχωρίζει πάντα μέσα στο πλήθος όσα χρόνια κι αν κουβαλάει η καμπούρα του, μπροστά του ο Πίτερ Παν φαντάζει υπερήλικας! Το μυστικό είναι ίσως ότι φροντίζει να μην πεθαίνει ποτέ το παιδί μέσα του.

ΣΥΓΧΩΡΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ
Εικόνισμα πρέπει να τους κάνετε καλέ! Σε χρόνο ντε τε σας τα διαγράφουν όλα! (Εντάξει που και που το κρατάνε λίγο παραπάνω το μούτρωμα αλλά σίγουρα υπάρχει βάσιμος λόγος!)

ΔΕΝ ΠΛΗΤΤΕΙΣ
One man show τα διδυμάκια,ασυζητητί! Τζάμπα διασκέδαση σας λέω,θα γελάσει επιτέλους το μίζερο χειλάκι κάποιων! Το ρεπερτόριο περιλαμβάνει τα πάντα και καλύπτει μια ευρεία γκάμα από εγκυκλοπαιδικές γνώσεις μέχρι τα τελευταία gossip.

AΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ
Ποια αρνητικά; Διαδίδονται διάφορα κατά καιρούς όπως ότι είναι ασυνεπείς, κυκλοθυμικοί, διπρόσωποι, φλύαροι, επιπόλαιοι και χίλια δυο ακόμη. Μην τα πιστεύετε συκοφαντίες και κατινιές είναι όλα αυτά, έτσι για να αμαυρώσουν την φήμη του!!!!!

Χριστίνα Καρρά