ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι είναι το ζώδιο που χαρακτηρίζεται από την ανήσυχη φύση του.

Η επικοινωνία και η διπλωματία είναι οι λέξεις κλειδιά για αυτό το αιώνιο παιδί με την σπιρτάδα ενός εφήβου, που αποζητά να μάθει και να πειραματιστεί. Το σύμβολο των Διδύμων, μοιάζει με τον λατινικό αριθμό δύο, που ουσιαστικά εκφράζει τη δυαδικότητα, την μεταβλητότητα, τα αντίθετα, το θηλυκό και το αρσενικό, την Γη και τον Ουρανό.

Πρόκειται για κλασικό παράδειγμα διπλής προσωπικότητας, όπου η πολυπλοκότητα και η ποικιλία σε όλες τους τις εκδηλώσεις, φανερώνουν τον τρόπο που αρνούνται να εμβαθύνουν τις καταστάσεις που συμβαίνουν γύρο τους. Όπως ο αέρας που τους κυβερνά, οι Δίδυμοι είναι δύσκολο να σταθούν με ευλάβεια σε οτιδήποτε και να το αντιληφθούν σε όλες του τις προεκτάσεις.

Όταν οι Δίδυμοι βγάλουν την θετική τους εκδοχή, είναι ευφυείς, εφευρετικοί, ικανοί να λύσουν πολυσύνθετα προβλήματα με έναν απερίγραπτα ταχύ τρόπο, που δύσκολα οι άλλοι μπορούν να κατανοήσουν. Εκφράζονται με γρηγοράδα, κάτι που φαίνεται στα μάτια των άλλων μία προέκταση της επιπολαιότητας και του κυνισμού.

Στα συναισθήματα τους γίνονται επιφανειακοί και αποφεύγουν τις προσκολλήσεις, αν και αυτό κάποιες φορές καταρρίπτεται λόγο του συνόλου ενός ωροσκοπίου.

Ο Καρμικός προορισμός τους είναι να ανακαλύψουν μέσα από τις γνώσεις, τις πληροφορίες, τα ταξίδια και τις εμπειρίες των διαφορετικών καταστάσεων, την Αλήθεια και να μείνουν … πιστοί σε αυτή.