beet-club_top

ΥΛΙΚΑ

Για 4 άτομα ()

Για τη συνταγή

  • 2 μεγάλα παντζάρια βρασμένα
  • 2 μεγάλα ώριμα αβοκάντο
  • 1 1/2 φλιτζάνι κατίκι
  • 1 φλιτζάνι ανθότυρο
  • 1 κουτ. σουπ. φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • 1 κουτ.γλυκ. χρένο
  • 1 κουτ.γλυκ. ελαιόλαδο
  • 1 κουτ.γλυκ. μουστάρδα γλυκιά
  • 1/2 κουτ.γλυκ. αλάτι
  • 1 φλιτζάνι ρόκα ή καρδιές από μαρούλι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Τρίβετε τα παντζάρια στον χοντρό τρίφτη και τα αφήνετε στην άκρη. Καθαρίζετε και κόβετε σε φέτες το αβοκάντο. Σε ένα μπολ ρίχνετε το κατίκι, το ανθότυρο, το φρέσκο κρεμμυδάκια, το χρένο, τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο και το αλάτι και ανακατεύετε πολύ καλά ώστε να γίνουν μια ομοιογενής κρέμα.

2. Για να φτιάξετε το σάντουιτς, τοποθετείτε 1 φέτα ψωμί σε ένα πιάτο και την αλείφετε με λίγο από το μείγμα του τυριού. Απλώνετε στην επιφάνειά του λίγο τριμμένο παντζάρι, αραδιάζετε από πάνω λίγες φέτες αβοκάντο και λίγα φύλλα ρόκας και τέλος σκεπάζετε με μια ακόμα φέτα ψωμί. Επαναλαμβάνετε την διαδικασία και με τα υπόλοιπα υλικά.

ΧΡΗΣΙΜΟ

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντί για κατίκι και ανθότυρο, ρικότα και τυρί κρέμα.

FB.getLoginStatus(function(response) { statusChangeCallback(response); }); { status: 'connected', authResponse: { accessToken: '...', expiresIn:'...', signedRequest:'...', userID:'...' } } function checkLoginState() { FB.getLoginStatus(function(response) { statusChangeCallback(response); }); }