47187912_365721680848242_6953552550440206336_n

Υλικά

1κ χοιρινό (σπάλα η μπούτι)
5 -6 μέτρια πράσα
750 γρ σέλινο
Μισό κουτί Ψιλοκομμένα ντοματάκια
Λίγο χυμό ντομάτας
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι

Εκτέλεση

Πλένουμε το χοιρινό μας και το κόβουμε σε μερίδες.
Πλένουμε και κόβουμε τα πράσα μας σε μικρά κομμάτια και το σέλινο μας το ίδιο (εγώ αποφεύγω να βάζω τα πολύ χοντρά κοτσάνια και διαλέγω τα φύλλα).
Σε μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε τόσο λάδι όσο να καλύψει το πάτο της, όταν κάψει ρίχνουμε το χοιρινό μας και το σωτάρουμε μέχρι να ροδίσει μετά ρίχνουμε πρώτα τα πράσα μας μέχρι να μαραθούν και ρίχνουμε και το σέλινο μας.
Μόλις τα δούμε και έχουν μαραθεί όλα ρίχνουμε τα ψιλοκομμένα ντοματάκια και τον χυμό ντομάτας μας τόσο όσο να δούμε πως έχει πάρει ένα ελαφρά κόκκινο χρώμα , αλάτι πιπέρι και νερό μέχρι να σκεπάσει το φαγητό μας .

Χρόνος μαγειρέματος περίπου στη 1. 30 με 2 ώρες.
Εάν χρειαστεί νεράκι προσθέτουμε .
Για να δούμε εάν είναι έτοιμο το φαγητό μας δοκιμάζουμε το κρέας μας εάν έχει βρίσει και το αφήνουμε να χυλώσει η σάλτσα του όχι πολύ πρέπει να έχει σαλτσούλα.
Συνοδεύεται τέλεια με φέτα και μπόλικο ψωμάκι!!!!!

Καλή όρεξη

Υ.Γ Αυτή την συνταγή μου την είχε μάθει η αγαπημένη πεθερά μου όπως την έφτιαχνε εκείνη στις Σοφάδες Καρδίτσα.