Η αποκλειστική συνεργασία του ΑΝΤ1 με τον Αντώνη Κανάκη

 

Απ’ τον Νοέμβριο που είδαμε τους Ράδιο Αρβύλα, μετά δεν τους ξαναείδαμε! Από τότε οι τηλεθεατές έμειναν με την περιέργεια και με την αγωνία για το αν θα εμφανιστεί ξανά η παρέα.

Και ξαφνικά, έρχεται μια επίσημη ανακοίνωση και όλα καλά !

Σας παρουσιάζουμε το Δελτίο Τύπου του ΑΝΤ1 !

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΝΑΚΗ ΕΩΣ ΤΟ 2021 KΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΜΒΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΤΗΣ LATE NIGHT ΖΩΝΗΣ

Ο ΑΝΤ1 με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει την ανανέωση της αποκλειστικής του συνεργασίας με τον Αντώνη Κανάκη, για ακόμη τρία χρόνια, έως το 2021.

Η σημαντική δε αυτή συνεργασία, με τον δημιουργό των πιο αγαπημένων και ιδιαίτερων τηλεοπτικών προγραμμάτων, η οποία ήδη μετρά 21 δημιουργικά χρόνια, θα αποκτήσει μια επιπλέον διάσταση, αφού ο Αντώνης Κανάκης θα διαμορφώνει τη βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1 και τη φυσιογνωμία αυτής, στο σύνολό της.

Η Late Night ζώνη έχει για τον ΑΝΤ1 μία ξεχωριστή σημασία. Σημασία που έγκειται κυρίως σε επίπεδο περιεχομένου, ύφους και φιλοσοφίας. Για τους λόγους αυτούς, η συνεργασία που επετεύχθη με τον Αντώνη Κανάκη για το γενικότερο σχεδιασμό και καλλιτεχνική επιμέλεια της ζώνης αυτής, είναι η ιδανική.

Τέλος, το πολυαναμενόμενο Ράδιο Αρβύλα, όπως και η νέα εκπομπή του Αντώνη Κανάκη, θα βρεθούν πολύ σύντομα στον αέρα της τηλεόρασης του ΑΝΤ1, ζωντανά από την Θεσσαλονίκη.

Ευχαριστούμε πολύ,
Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.