ΚΑΝΑΚΗΣ-10

 

Απ’ τον Νοέμβριο που είδαμε τους Ράδιο Αρβύλα, μετά δεν τους ξαναείδαμε! Από τότε οι τηλεθεατές έμειναν με την περιέργεια και με την αγωνία για το αν θα εμφανιστεί ξανά η παρέα.

Και ξαφνικά, έρχεται μια επίσημη ανακοίνωση και όλα καλά !

Σας παρουσιάζουμε το Δελτίο Τύπου του ΑΝΤ1 !

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΝΑΚΗ ΕΩΣ ΤΟ 2021 KΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΜΒΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΤΗΣ LATE NIGHT ΖΩΝΗΣ

Ο ΑΝΤ1 με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει την ανανέωση της αποκλειστικής του συνεργασίας με τον Αντώνη Κανάκη, για ακόμη τρία χρόνια, έως το 2021.

Η σημαντική δε αυτή συνεργασία, με τον δημιουργό των πιο αγαπημένων και ιδιαίτερων τηλεοπτικών προγραμμάτων, η οποία ήδη μετρά 21 δημιουργικά χρόνια, θα αποκτήσει μια επιπλέον διάσταση, αφού ο Αντώνης Κανάκης θα διαμορφώνει τη βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1 και τη φυσιογνωμία αυτής, στο σύνολό της.

Η Late Night ζώνη έχει για τον ΑΝΤ1 μία ξεχωριστή σημασία. Σημασία που έγκειται κυρίως σε επίπεδο περιεχομένου, ύφους και φιλοσοφίας. Για τους λόγους αυτούς, η συνεργασία που επετεύχθη με τον Αντώνη Κανάκη για το γενικότερο σχεδιασμό και καλλιτεχνική επιμέλεια της ζώνης αυτής, είναι η ιδανική.

Τέλος, το πολυαναμενόμενο Ράδιο Αρβύλα, όπως και η νέα εκπομπή του Αντώνη Κανάκη, θα βρεθούν πολύ σύντομα στον αέρα της τηλεόρασης του ΑΝΤ1, ζωντανά από την Θεσσαλονίκη.

Ευχαριστούμε πολύ,
Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων