7143

Τι σημασία έχει εάν είναι μεγαλύτερος σου, εάν είναι μικρότερος σου ή εάν είναι δίδυμος σου, για σένα είναι το άλλο σου μισό.

Το να έχεις αδελφό είναι ένα από τα πιο σπουδαία και πιο όμορφα δώρα που σου έχουν δώσει οι γονείς σου.

Ένα δώρο με μεγάλη συναισθηματική αξία, που δεν ανταλλάσσεται με τίποτε άλλο στον κόσμο.

Ένα δώρο χωρίς ημερομηνία λήξης. Είναι εκείνο το δώρο που όταν το πήρες στα χέρια σου εννοούσες το <<σ’ευχαριστώ>>.

Για σένα είναι ο προστάτης. Εκείνος που ότι κι αν συμβεί θα γίνει η ασπίδα σου. Στο μυαλό σου τον έχεις ως έναν ιππότη που το σπαθί του είναι η δύναμη που σου δίνει να συνεχίσεις, να προσπαθείς.

Είναι εκείνος που με ένα βλέμμα σου καταλαβαίνει τι σου συμβαίνει. Σε συμβουλεύει εάν είναι μεγαλύτερος σου και σε αγκαλιάζει εάν είναι μικρότερος σου. Ξέρεις ότι είναι εκεί για σένα, ότι δεν θα σου πει ποτέ όχι όταν θα τον έχεις ανάγκη. Είναι εκείνος που μόλις ακουμπήσει το χέρι του στον ώμο σου, συνειδητοποιείς ότι δεν είσαι μόνη και ότι ΠΆΝΤΑ θα είναι ΕΚΕΙΝΟΣ πλάι σου.

Είναι εκείνος που σε κάθε σκανταλιά σου συμμετείχε και τις περισσότερες φορές σε κάλυπτε. Έκανες κάποια ζημιά, αναλάμβανε πάντα ο αδελφός σου. Για το τι ώρα γύρισες το προηγούμενο βράδυ, με ποιον ήσουν ΜΟΝΟ αυτός το γνώριζε. Φρόντιζε και φροντίζει να κρύβει κάποια ψέματά σου από τους γονείς σας.

Στην τελική είναι εκείνος που πρέπει να σε προσέχει εάν είναι ο μεγαλύτερος.

Ο αδελφός σου είναι και ο καλύτερος σου φίλος. Ξέρεις ότι δεν θα σε προδώσει ΠΟΤΕ.

Ξέρεις ότι τα μυστικά σου είναι καλά φυλαγμένα εάν τα έχεις πει σε εκείνον.

Η καρδιά του για σένα είναι θησαυρός.

Μεταξύ μας τώρα, είναι ο μόνος άντρας που είναι ΤΕΛΕΙΟΣ. Είναι εκείνος που τον βλέπεις και τον θαυμάζεις.

Έχει τα χαρακτηριστικά που θα ήθελες να έχει το αγόρι σου. Είσαι το κακομαθημένο του. Δεν σου λέει ποτέ όχι και κάνει ότι του λες. Δεν υπάρχει περίπτωση να σου χαλάσει χατίρι.

Μπορεί να βρίσκεται μακριά σου, αλλά είστε τόσο δεμένοι, που εάν δεν τηλεφωνηθείτε τρεις φορές την ημέρα θα βγάλετε σπυράκια από την στεναχώρια. Όσο μεγαλύτερη είναι η απόσταση τόσο μεγαλύτερη και πιο δυνατή είναι η αγάπη σας.

Γιατί για σένα ο αδελφός σου είναι τα πάντα, είναι το άλλο σου μισό, είναι ο καλύτερος σου φίλος, είναι η οικογένειά σου, ο συνεργός σου στις αταξίες. Ό,τι και όσα να πεις θα είναι λίγο γι’ αυτό το πλάσμα, γιατί η σημασία του είναι άπειρη όπως και η αγάπη σου γι’ αυτόν. Είναι η πιο όμορφη ψυχή και το πιο όμορφο συναίσθημα, που ο καθένας μας το βιώνει διαφορετικά.

Υ.Γ. Να ξέρετε ότι σας αγαπάμε απίστευτα και ας μην το δείχνουμε ορισμένες φορές. Είστε οι πιο σπουδαίοι και πιο σημαντικοί άνθρωποι για εμάς. Είμαστε ευγνώμων που βρίσκεστε πλάι μας σε κάθε αποτυχία και επιτυχία. Σας αγαπάμε και σας ευχαριστούμε για ΟΛΑ.

 

enfo