xeimoniatikoigamoicover

Οι γάμοι του Χειμώνα είναι συναρπαστικοί, με χρώματα έντονα, βαριά πολύτιμα υφάσματα, επιβλητική διακόσμηση και καντηλέρια.patixakoigamoixeimonas1

Οι εσωτερικοί χώροι, τα φώτα και η χειμωνιάτικη διάθεση διαφοροποιούν πολύ το ύφος και το στυλ. Αρκετές φορές επιλέγονται χρώματα μόνο για τον χειμώνα. Για να δούμε λοιπόν τις τάσεις για το 2017.

Το λευκό χρώμα, βασιλεύει και συνδυάζεται παντού. Παρόλο που είναι το κατεξοχήν χρώμα του γάμου, τέτοια εποχή στολίζεται με αίγλη, χιόνι και χρυσόσκονη. Μπορεί να μην το έχετε παρατηρήσει μέχρι τώρα αλλά σκεφθείτε. Το λευκό του χειμώνα δεν έχει καμία σχέση με το ανάλαφρο, παιχνιδιάρικο καλοκαιρινό λευκό.patixakoigamoixeimonas2

Γούνες, κεριά, γάντια και βαριά υφάσματα. Ακόμα και οι δαντέλες πέφτουν διαφορετικά στο πάτωμα. Δυστυχώς στην χώρα μας δεν έχουμε συχνά χιόνι για να οργανώσουμε θεματικά μια εκδήλωση εύκολα. Είμαστε του καλοκαιριού, τι να κάνουμε.

Το γκρι συνδυάζεται εύκολα, είτε σε λεπτομέρειες είτε σαν βασικό χρώμα, ακόμα και αν επιλέξετε δυο ή τρεις αποχρώσεις.

Μπορείτε να το μπλέξετε με πράσινο, σκούρο, λαδί ή κυπαρισσί ακόμα και έντονο του Ζαφειριού που συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του και το 2017. 

patixakoigamoixeimonas3

Έλατο και κουκουνάρια, κανέλλα και ρόδια διαμορφώνουν γιορταστικά την διακόσμηση αποδίδοντας αίγλη, επισημότητα, πνεύμα γιορτής & αισιοδοξίας στο σύνολο της εκδήλωσης. Δεν χρειάζεστε χιονισμένο τοπίο η δάσος για να επιλέξετε αυτά τα υλικά. Μεταφέρετε την διάθεση στους καλεσμένους σας και ολοκληρώστε με ανάλογη παρουσίαση των εδεσμάτων.

Το μπορντώ ανήκει στην χειμερινή παλέτα, δίνει χρώμα και ζωντάνια και συνδυάζεται εύκολα με πολλά χρώματα. Επίσης είναι ένα απο τα λίγα χρώματα που δείχνει όμορφο σε φόρεμα παρανύφου, καθώς & σε μικρές ή μεγαλύτερες λεπτομερείες.

Για παράδειγμα μπορντώ υφασμάτινες πετσέτες σε λευκό τραπεζομάντηλο. Προσκλητήριο, μπομπονιέρες, λεπτομέρειες στο γαμήλιο μπουκέτο, ακόμα και στα γλυκά,patixakoigamoixeimonas4

Το μπλε σε σκούρες και ανάλαφρες αποχρώσεις βασιλεύει. Ένα χρώμα που συνήθως ζητά ο γαμπρός, συνδιάζει ζεστασιά και ένταση, παντρεύεται το χρυσό ή το ασημί εύκολα και συνδυάζεται με πολλές χρωματικές παλέτες.

xeimoniatikoigamoi3

Ένταση, λάμψη, ιδιαιτερότητα και πρωτοτυπία. Το χάλκινο εντυπωσίασε με την παρουσία του και κέρδισε εντυπώσεις και καρδιές. Μην φοβηθείτε να το χρησιμοποιήσετε διακριτικά   στην διακόσμηση των τραπεζιών, της αίθουσας και των υφασμάτων. Επίσης ταιριάζει με Green wedding εκδηλώσεις.

patixakoigamoixeimonas5

Ξεχωριστό και σίγουρα δεν περνά αδιάφορο το χρυσό ροζ ήρθε για να μείνει. Μια τρομερή απόχρωση που σίγουρα αναβαθμίζει κάθε στυλ και ύφος εκδήλωσης, ποσό μάλλον ενός γάμου. Αν το επιλέξτε προσοχή στην υπερβολή.

xeimoniatikoigamoi5

xeimoniatikoigamoi6

Το ροζ θα έχει την τιμητική του φέτος καθώς και πολλές απαλές αποχρώσεις αγαπημένων βασικών χρωμάτων που πρωταγωνιστούν το 2017. Παίξτε μαζί τους, συνδυάστε τόνους που αγαπάτε και αποφύγετε τον ίδιο χρωματισμό για το σύνολο του γάμου.

Το ίδιο θα μπορούσαμε να πούμε και για το κόκκινο. Έντονο, ζωηρό, τολμηρό και γεμάτο πάθος. Αν σας ταιριάζει μην το απορρίψετε εύκολα.patixakoigamoixeimonas6

Σχέδια με λουλούδια ακόμα και για τα φορέματα των παρανύφων ή της κουμπαράς θα ακολουθήσουν το μοτίβο των ανθισμένων νυφικών. Ιδιαιτερότητα της χρονιάς για τις καλύτερες φίλες της νύφης το κοντύτερο μήκος της φούστας, το μανίκι και η επιλογή δύο κομματιών αντί του κλασικού φορέματος.

Ενημερωθείτε για χρώματα, παλέτες, αντιθέσεις και συνδυασμούς. Η τάση του 2017 επιτρέπει mix match και πολυχρωμία. Φανταστείτε την μεγάλη μέρα, ζωγραφίστε τις λεπτομέρειες και ενδύστε την με συναίσθημα και αγάπη.

Μην χάσετε το επόμενο editorial αφιερωμένο  στις γενικότερες τάσεις του 2017! 

Προτάσεις, ιδέες και στυλ για τις νέες και εκείνες που αγαπήθηκαν και συνεχίζουν τη διαδρομή τους στη καινούρια χρονιά.

Για ερωτήσεις ή επικοινωνία μέσω του epaggelmagynaika.gr  ή της σελίδας μου @WeddingsatGreece .

Καλή χρονιά!

 

Δέσποινα Πατυχάκη

@WeddingsatGreece

@EVENTplanningGR

weddings_at_greecexeimoniatikoigamoicover2