41c7056a7d01541bc8a76255e50db617_L-1000×750

Η βάση για μια όμορφη, καθαρή και υγιή επιδερμίδα είναι τα προϊόντα καθαρισμού τα οποία είναι τα κυρίαρχα «ΑΣΤΕΡΙΑ» στο πρόγραμμα περιποίησης του δέρματος και δεύτερο ο σωστός καθαρισμός και η τόνωση του δέρματος που θεωρούνται το Α και το Ω σε μια περιποίηση.

ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ:
1. ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ
Εξαιρετικά απαλά και περιποιητικά ντεμακιγιάζ ματιών τα οποία σέβονται και προσφέρουν καθαρή και ξεκούραστη όψη γύρω από τα μάτια. Περιποιούνται την ευαίσθητη αυτή περιοχή, διατηρώντας την υγρασία του δέρματος, κατά την διάρκεια του καθαρισμού. Είναι ιδανικά και εξειδικευμένα ακόμα και για όσες φορούν φακούς επαφής. Απομακρύνουν φιλικά κάθε είδους μακιγιάζ απαλά – έντονα και waterproof μάσκαρα. Είναι οφθαλμολογικά και δερματολογικά ελεγμένα.

2. ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ – ΤΖΕΛ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
Κυρίως για άτομα που τους αρέσει η αίσθηση του νερού. Για λιπαρά , μεικτά προς λιπαρά και κανονικά δέρματα . Απομακρύνουν φιλικά τα υπολείμματα του μακιγιάζ, καθαρίζουν σε βάθος   τους πόρους, ακόμη και τα πιο δύσκολα σημεία. Παρέχουν στο δέρμα ένα υπέροχο αίσθημα καθαριότητας, ενώ χάρη στη δροσερή και αναζωογονητική τους δράση, το δέρμα ανακτά μία δροσερή και φυσική λάμψη. Καταπολεμούν την δημιουργία μαύρων στιγμάτων και ερεθισμών του δέρματος. Ενεργοποιούν την μικροκυκλοφορία, προετοιμάζει το δέρμα για τα προϊόντα περιποίησης που θα ακολουθήσουν   ενισχύοντας την υγρασία του δέρματος. Η χρήση τους  καθίσταται απαραίτητη πρωί ή και βράδυ, προκειμένου να έχετε ένα τέλειο καθαρό δέρμα .

3. ΛΟΣΙΟΝ
Η ολοκλήρωση για ένα αποτελεσματικό καθαρισμό. Ενεργοποιούν την μικροκυκλοφορία, προετοιμάζουν το δέρμα για τα προϊόντα περιποίησης που θα ακολουθήσουν. Ιδανικά για την απομάκρυνση των υπολειμμάτων του γαλακτώματος . Εξουδετερώνουν τη σκληρότητα των αλάτων που αφήνει το νερό πάνω στο δέρμα και την ξηραντική δράση του νερού. Δροσίζουν, φρεσκάρουν, τονώνουν, ξεκουράζουν και καλμάρουν το δέρμα. Σέβονται το pH της επιδερμίδας.

4. ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ
Απομακρύνουν απαλά τα νεκρά κύτταρα. Καθαρίζουν άμεσα την επιφάνεια του δέρματος. Βελτιώνουν την υφή και την δομή του δέρματος, το δέρμα εμφανίζεται απαλότερο. Το δέρμα είναι πιο δεκτικό στις κρέμες, μάσκες απορροφώντας στο μέγιστο τα δραστικά συστατικά τους.

5.ΜΑΣΚΕΣ
Σε περίπτωση που το δέρμα παρουσιάζει φθορές, συστήνετε κατάλληλη μάσκα. Υπάρχουν μάσκες για διάφορους τύπους και ανάγκες. Όταν θέλεις να απαλλαγείς από ένα πρόβλημα στο πρόσωπο σου γρήγορα τότε η λύση είναι η μάσκα. Οι μάσκες είναι καλλυντικά, συμπληρωματικά προϊόντα για γρήγορες < πρώτες βοήθειες > στο δέρμα μας. Είναι το μυστικό για ένα κομψό, ωραίο, φρέσκο και δροσερό δέρμα σε μερικά μόνο λεπτά.

ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΡΜΟΝΙΑ

Εάν ακολουθήσετε τα σωστά βήματα με μια σειρά καθαρισμού κατάλληλη για τις δικές σας ανάγκες θα έχετε ένα καθαρό, λαμπερό και φωτεινό δέρμα. Είσαστε λαμπερές, ακόμη και χωρίς make up. Έχετε ένα τέλειο καθαρό δέρμα και θα απολαμβάνετε τις στιγμές του καθαρισμού σας, με τις υπέροχες υφές και θα νιώθετε πραγματικά την αρμονία και την ξεκούραση που προσφέρουν τα προϊόντα.

Η σωστή ενημέρωση από μια έμπειρη σύμβουλο ομορφιάς θα μας βοηθήσει να βρούμε τα σωστά προϊόντα, που ταιριάζουν στην κάθε μια από εμάς, για τις δικές μας και μόνο ανάγκες, και προτιμήσεις π.χ. (Γαλάκτωμα ,σαπούνι , τζελ με ή χωρίς νερό κλπ). Θα βοηθήσουμε, το δέρμα μας, να «αναπνέει» ξανά αφαιρώντας όχι μόνο το make-up αλλά τη σκόνη και τα καυσαέρια που συσσωρεύονται και προσκολλάτε στους πόρους και την επιφάνεια της επιδερμίδας μας.

Τα προϊόντα καθαρισμού είναι για κάθε τύπο δέρματος, για κάθε ηλικία, και για κάθε γυναίκα. Είναι η τέλεια προετοιμασία για κάθε περιποίηση δέρματος που ακολουθεί.

Δημιουργεί ένα υπέροχο αίσθημα καθαρισμού, μία ξεκούραστη εμπειρία!

ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Αισθητικός-Μακιγιέζ-Avon Leader

https://www.facebook.com/pages/Elenis-avon-cosmetics/769059239770891