c5cf324911483ffb68f0668461e12a5f_l-1000×750

Τα παντζάρια αλλιώς

  • 7 βολβούς από παντζάρια μεγάλους
  • 1/2 φλυντζάνι ξύδι κλασσικό ή μπαλσάμικο
  • 1/2 φλυντζάνι ελαιόλαδο
  • αλάτι δενδρολίβανο
  1. Πλένουμε και καθαρίζουμε τα παντζάρια, τα κόβουμε στην μέση και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί που έχουμε στρώσει διπλή λαδόκολλα. Ραντίζουμε με το λάδι, το ξύδι, το αλάτι και το δενδρολίβανο.
  2. Τα κλείνουμε με λαδόκολλα και ψήνουμε για 1 ώρα στους 180βαθμούς.