441721-nea_zodia600_148294_0feehp

 

PrintΚΡΙΟΣ

Κάτι καινούριο ξεκινά στην προσωπική σας ζωή. Εσείς τα κορίτσια της φωτιάς θα έχετε την τιμητική σας αυτό τον μήνα, λόγο νέας Σελήνης στα προσωπικά θέματα. Κάτι που θα σας δώσει χαρά, είναι ένα μήνυμα που έρχεται μετά τις 19 και αφορά πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ώδια

bykΤΑΥΡΟΣ

Ο έρωτας θα μείνει και αυτό το μήνα στο πλευρό σας. Ακόμη και αν οι συνθήκες είναι δύσκολες, εσείς θα βρίσκετε τρόπο να διευκολύνεται τις καταστάσεις με ένα πλατύ χαμόγελο. Αν πρέπει να κάνετε μία μετακίνηση για συναισθηματικούς λόγους, στις 26 του μήνα θα υπάρχει εύνοια.

3gynaika-didimosΔΙΔΥΜΟΙ

Θέλετε μάλλον κάτι παραπάνω από αυτά που σας αναλογούν. Βέβαια ο μήνας αυτός θα σας προσφέρει συναισθηματική ανάταση και ολοκλήρωση, έστω και για λίγο. Κάποιες φίλες θα σας δώσουν την στήριξη τους σε δυσκολίες που περνάτε με τον εκλεκτό της καρδιά σας.

4gynaika-karkinosΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Οκτώβριος σας δίνει όλα τα στοιχεία για να έχετε το πάνω χέρι σε μία σχέση. Ότι βάλετε τώρα στο μυαλό σας, θα πραγματοποιηθεί σίγουρα και μάλιστα πιο γρήγορα από ότι το περιμένατε. Τα εργαζόμενα κορίτσια συναντούν τον έρωτα ανάμεσα στον υπολογιστή και τους συναδέλφους.

 ζώδια

5gynaika-leonΛΕΩΝ

Κάτι παράνομο υπάρχει αυτό το διάστημα. Αγαπάτε με πάθος, αλλά μάλλον κάτι που δεν θα γίνει ποτέ δικό σας. Κατά τα άλλα, θα βρείτε αρκετό χρόνο να διασκεδάσετε, να βγείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα και να φλερτάρετε με τα [ άταχτα ] αγόρια της παρέας.

6gynaika-parthenosΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μηνύματα και όρκοι αγάπης σας έχουν κουράσει υπερβολικά. Πολύ πιθανόν να μην πιστεύετε απόλυτα αυτά που σας λένε, λόγο προηγούμενων κακών εμπειριών. Αφήστε την περίοδο αυτή ώστε να … δείτε με πράξεις τα όσα σας υπόσχονται.

7gynaika-zygosΖΥΓΟΣ

Η ισχυρή διαίσθηση σας αυτή την περίοδο, θα σας κάνει να αποφασίσετε το σωστό για την προσωπική σας ζωή. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, θα σας κάνει να ανανεώσετε την σχέση σας, ή να μπείτε σε μία καινούρια. Το πάθος θα σας κυριεύει μέχρι τις 18 του μήνα, ενώ θα έχετε την τύχη με το μέρος σας.

Basic RGBΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βρίσκεστε σε μία υπερβολικά ερωτική περίοδο. Θέλετε να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε με πάθος, γιατί τα λίγα δεν σας ταιριάζουν. Αν πρέπει να απομακρυνθείτε από κάποιον άντρα που δεν τον θέλετε, να το κάνετε, αλλά χωρίς να τον πληγώσετε.

Basic RGBΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Οκτώβριος είναι πολύ ιδιαίτερος μήνας σε θέματα που αφορούν την σχέση σας. Τα παράπονα που μπορεί να έχετε από τον ερωτικό σας σύντροφο, θα επιλυθούν μετά τις 20 του μήνα και θα νοιώσετε ανανεωμένες όταν δείτε τις συνθήκες να αλλάζουν προς το καλύτερο.

Basic RGBΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο μήνας αυτός θα σας χαρίσει όμορφες στιγμές από κάθε άποψη. Ακόμη και αν είστε αδέσμευτες, θα υπάρχει ένα ερωτικό κλήμα κοντά σας. Ένας, ακόμη και δύο ενδιαφερόμενοι, θα σας πολιορκούν με απώτερο σκοπό να μπουν στην ζωή σας, όχι για λίγο, αλλά για ουσιαστική σχέση.

Basic RGBΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μετακινήσεις και συναντήσεις γεμάτο υποσχέσεις. Ο μήνας αυτός θα σας γεμίσει με αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον της ερωτικής σας ζωής. Όμορφες και ξεχωριστά ασυμβίβαστες Υδροχόες, θα έχετε πολλούς θαυμαστές γύρο σας, αλλά πολύ σύντομα θα καταλήξετε να σκέφτεστε μόνο έναν άντρα.

rybyΙΧΘΥΕΣ

Μήπως σκέφτεστε τα χρήματα περισσότερο από το ταίρι σας? Μάλλον ο έρωτας με άδειο πορτοφόλι και συναισθήματα δεν έχει θέση πλέον στην ζωή σας. Θέλετε να ζωντανέψετε την καθημερινότητα σας με όμορφες στιγμές, που θα σας δώσει μόνο μία πλούσια καρδιά.

Αλεξάνδρα Καρτά Αστρολόγος
Αλεξάνδρα Καρτά
Αστρολόγος 6955240480