taksidimelitospatixaki1

Σταθμός, για όσους πιστεύουν στην μαγεία του και το συνδέουν με την καινούρια ζωή τους. Αναπόσπαστο κομμάτι στην οργάνωση κάθε γάμου, σημείο αναφοράς στις μελλοντικές συζητήσεις κάθε ζευγαριού. Όπως και να το περιγράψουμε είναι το μοναδικό ταξίδι που οι προσδοκίες ξεπερνούν την πραγματικότητα. Παρόλα αυτά είναι στο χέρι σας να το οργανώσετε όσο καλύτερα μπορείτε και να ζήσετε τον τέλειο μήνα του μέλιτος.

Η σωστή επιλογή προορισμού καθώς και ο προγραμματισμός των δραστηριοτήτων που θα επιλέξετε διαμορφώνουν την επιτυχία του. Κοινά ενδιαφέροντα και αποφάσεις για τον σχεδιασμό του ημερήσιου προγράμματος οδηγούν στην αποσυμφόρηση της έντασης του γάμου και στην κυριολεκτική απόλαυση των πρώτων επίσημων διακοπών ενός ζευγαριού.

Τα συναισθήματα, οι εικόνες και οι καινούριες καταστάσεις που θα ζήσετε σφραγίζουν με ξεχωριστή ένταση την κοινή σας πορεία. Η δημιουργία αναμνήσεων δεν είναι δύσκολη. Η ιδιαιτερότητα της σημασίας του ταξιδιού είναι εκείνη που το ξεχωρίζει από κάθε άλλο και σηματοδοτεί επίσημα την αρχή ενός γάμου.

Δυστυχώς με τις σημερινές δυσκολίες, υπάρχουν ζευγάρια που προσπερνούν το συγκεκριμένο βήμα και απλά συνεχίζουν την καθημερινότητα μέχρι την πρώτη ευκαιρία ή ξεκλέβουν ελάχιστες μέρες. Ακόμα όμως κι έτσι, μην απογοητεύεστε γιατι ο βασικός στόχος αυτού του εθιμοτυπικού ταξιδιού ειναι η διασκέδαση, η ξεκούραση και η ουσιαστική επαφή των δυο αγαπημένων. Υπομονή μέχρι να σας δοθεί η δυνατότητα και τότε σχεδιάστε μια ζηλευτή μίνι απόδραση από όλους και όλα.

Μαγευτικοί προορισμοί, νησάκια, βουνά και τουριστικά θέρετρα, εντός και εκτός Ελλάδος , εμφανίζονται σε μηχανές αναζητήσεις με δελεαστικά πακέτα διαμονής για λίγες η περισσότερες μέρες. Επωφεληθείτε και εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που ταιριάζει στα ενδιαφέροντα και στις επιθυμίες σας.

Κοντινοί προορισμοί λίγες ώρες μακριά σας μπορούν να μεταμορφωθούν από εσάς σε ολιγοήμερες διακοπές, ανάσες σε μια πιεστική καθημερινότητα. Αρκεί να οργανώσετε με τέτοιο τρόπο την κάθε μέρα ώστε να διαφέρουν από τις συνηθισμένες διακοπές. Αν χρησιμοποιήσετε μεταφορικά μέσα επιλέξτε οικονομικές διαδρομές για να επενδύσετε περισσότερο σε ξενοδοχείο και δραστηριότητες. Μην αποκλείσετε μοδάτα ή ακριβά μέρη αμέσως, αλλά τσεκάρετε προσφορές και διαθεσιμότητες. Σίγουρα θα βρείτε κάτι που να ταιριάζει στον οικονομικό προγραμματισμό.

Δεν χρειάζεται κόπος και χρήμα. Αλλά ο σωστός τρόπος και η αντίληψη.

 Ένα σακίδιο, μια μηχανή και η αγάπη σας.

Για τους τυχερούς πάλι που μπορούν να χαρούν ένα πολυήμερο ταξίδι, ή να επιλέξουν το εξωτερικό οι επιλογές είναι πολλές και εξαιρετικές. Φροντίστε από νωρίς τα αεροπορικά εισιτήρια, ενημερωθείτε για το κλίμα και τυχόν εμβολιασμούς. Κλασσικές επιλογές οι κατεξοχήν πόλεις του έρωτα Παρίσι, Βενετία, Φλωρεντία, αλλά και καινούργιοι όπως Βόρνεο, Καμπότζη, Ισλανδία. Οι χώρες της Ανατολής κερδίζουν την εμπιστοσύνη των νέων ζευγαριών που θεωρούν ταξίδι ζωής μια τέτοια εμπειρία. Άγιος Μαυρίκιο, Κούβα, Μπόρα – Μπόρα, Κανάρια νησιά, Ντουμπάϊ, Άγιος Δομίνικος. Μερικά μόνο από τα πιο επισκέψιμα μέρη του πλανήτη.

Το ίδιο όμως συμβαίνει και με ταξίδια που συνδυάζονται με συγκεκριμένες δραστηριότητες επαγγελματικές, αθλητικές ή πνευματικές. Επισκέψεις σε Μουσεία Οίνου, αμπελώνες και οινοποιεία, δρυμούς & προστατευμένα πάρκα, κάστρα, σεμινάρια yoga χαλάρωσης και ευεξίας, αθλητικές δραστηριότητες, είναι μόνο μερικές από τις εναλλακτικές προτάσεις που θα βρείτε.

 

Αγώνες, συνέδρια, χόμπι και πνευματικές αναζητήσεις, βρίσκουν διέξοδο μέσα από τον σωστό προγραμματισμό, ολοκληρώνουν ουσιαστικά τον σκοπό και στόχο τους και μένουν αξέχαστα.

Μην ξεχνάμε και την Ελλάδα η οποία διαθέτει μέρη τα οποία βρίσκονται σταθερά στις λίστες διεθνών προορισμών. Σαντορίνη, Μύκονος, Κρήτη, Ζάκυνθος, Σπέτσες, Υδρα, Χαλκιδική, Μονεμβασιά και Κέρκυρα, αποτελούν προορισμούς γάμου που χρίζουν ιδιαίτερης εκτίμησης παγκοσμίως. Κάθε χρόνο αναγνωρισμένα μπλόγκ και ιστοσελίδες που ασχολούνται με διακοπές και honeymoon, αναρτούν  άρθρα αφιερωμένα στις μοναδικές τοποθεσίες της  χώρα μας.

Καλό Μήνα του μέλιτος!

Μέχρι το επόμενο editorial να είστε καλά και να χαρείτε τις προετοιμασίες του γάμου σας.

Για ερωτήσεις ή επικοινωνία μέσω του epaggelmagynaika.gr  ή της σελίδας μου @WeddingsatGreece.

Δέσποινα Πατυχάκη

@WeddingsatGreece

@EVENTplanningGR

weddings_at_greece