σουφλε

Σουφλέ

  • 3 κρέμες γάλακτος των 200 ml
  • μανιτάρια ((προαιρετικά))
  • 10 φέτες τυρί του τοστ ((σε μικρές λωρίδες))
  • 10 φέτες ζαμπόν του τοστ ((σε μικρές λωρίδες))
  • 1 πακέτο λαζάνια ή ριγγατόνι
  • 1 αυγό
  • 200 γρ γκούντα
  • 200 γρ ένταμ
  1. Βράζουμε τα λαζάνια, τα σουρώνουμε και τα καίμε με λίγο λαδάκι. Έπειτα,τα βάζουμε σε ένα ταψί και χτυπάμε το αυγό σε ένα μπωλ και το ρίχνουμε ανακατεύοντας καλά. Μετά, βάζουμε τα μανιτάρια (αφού τα έχουμε σιγοψήσει στο ζουμί τους) για όσους θέλουν μανιτάρια και βάζουμε λωρίδες το ζαμπόν, μετά τις λωρίδες το τυρί. Τρίβουμε στο τρίφτη, τα τυριά ομοιόμορφα και περιχύνουμε με τη κρέμα γάλακτος. Το βάζουμε στο φούρνο και ψήνουμε μέχρι να ροδοκοκκινήσει.