cd28e7de42daec61e1a7b5cd2b05356d_l-1000×750

Αν έχουμε πολλά λεμόνια , που δεν θα προλάβουμε να τα χρησιμοποιήσουμε, για να μην χαλάσουν θα τα στύψετε και θα βάλετε τον χυμό σε παγοθήκες !!!!

Τις βάζετε στην κατάψυξη και μόλις παγώσουν καλά τα αδειάζετε σε σακουλάκια τροφίμων και τα φυλάτε στην κατάψυξη σας . 

 

Όταν χρειαστείτε το ξεπαγώνετε ή το ρίχνετε αμέσως μέσα στο ζεστό φαγητό ανάλογα την περίσταση !!!

 
Ραντεβού την επόμενη εβδομάδα!!!
 
Φωτεινή Χατζηανδρέου