7001

Καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα!

Λατρεμένοι μου «φιλοκουσκουσάκιδες» είμαι και πάλι εδώ!

Με χίλια δυο τεχνικά προβλήματα που προσπάθησαν να με απομακρύνουν από σας αλλά τους έκανα…ξου, αυτά πήγαν πιο κει , πήγα κι εγώ λίγο παρά πέρα και να μια με ό,τι πιο φρέσκο και λαχταριστό, σαν αλανιάρα τσιπούρα ένα πράγμα.

Θα ξεκινήσω λοιπόν, με κάτι πολύ προσωπικό μου.

Ζήλεψα αδέρφια, ζήλεψα! Δεν υπάρχει πιο όμορφο σκηνικό απ το να βλέπεις μια υγιή σχέση να ξεδιπλώνεται μπροστά στην οθόνη σου, χωρίς το ζευγάρι να υπολογίζει ότι έχει μπροστά του κάμερες.

Καλέ μιλάω για τη Φαίη και το Γιώργη. Μα καμία δηθενιά σ αυτό το υπέρλαμπρο ζευγάρι;

Τι πιο όμορφο να μεταφέρουν το σπίτι τους στο πλατό και να πετάνε ατάκες του τύπου… «οι Θεσσαλονικιές για να πάνε στο περίπτερο στολίζονται σαν λατέρνες και εγώ έκανα τη Φαίη Αθηναία και κυκλοφορεί σαν άνθρωπος πια…» κι ευθύς αμέσως να έρχεται η απάντηση… «εγώ ξέρω ότι οι άντρες που ασχολούνται με την εμφάνιση της γυναίκας τους, χάνουν τον ανδρισμό τους…»

Ζηλέψατε κι εσείς ε; Τι όχι καλέ; Σε ποιον τα πουλάτε αυτά; Πιστεύω ακράδαντα ότι έχετε σκάσει απ τη ζήλια σας μανίτσες μου γιατί έξω απ το σπίτι το παίζεται καρδούλα και σοκολατάκι και μόλις κλείνετε την πόρτα σας αρχίζετε τα… «με πήρες μπουμπούκι και με κατάντησες τσουκνίδα»  και τα…. «ποιο μπουμπούκι  μωρή, που αν δεν είχα στραβωθεί να σε πάρω θα ήσουν ακόμη στο ράφι σου να πήζεις τυρί».

Μην κρύβεστε από μένα βρε κουτά, αφού το ξέρω το έργο σας λέω.

Αφεθείτε, εκφραστείτε ελεύθερα, μιλήστε ανοιχτά! Εμπρός στο δρόμο που άνοιξαν τα πρωινάδικα.

Λογικά, πολύ σύντομα πρέπει να δούμε τον Πέτρο (που είναι και πιο μπρουτάλ απ τον Γιώργη) να ρίχνει κανένα καντήλι (μαζί με το λάδι) στην Τζενούλα. Έτσι πάνε αυτά λατρείες μου….

Και δεν τα λέω μόνο εγώ, τα είπε και ο κύριος Τατσόπουλος. Αν και έχει κάνει ότι έχει κάνει στη μισή Αθήνα, όπως λέει, δήλωσε ότι φαλλοκράτης δεν ήταν ποτέ ενώ ο Πέτρος ήταν.

Λογικά λοιπόν ο Πέτρος πρέπει να έχει πάρει το μισό Πεκίνο και με χαστούκια, λέω εγώ τώρα, με το πτωχό μου το μυαλό!

Και μια που είπα πτωχό μυαλό, θυμήθηκα τον τετραπέρατο και ευφυέστατο άρχοντα, το Νότη μας.

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι τα χουν βάλει μαζί του. Μα είναι ένας άνθρωπος απλός που ποτέ δεν προκαλεί αν δεν τον προκαλέσουν. Συγνώμη κιόλας!!!!

Τον κουράσατε λατρεμένοι μου…

Αποφάσισε λοιπόν να το ράψει και να μιλάνε από δω και πέρα οι αφίσες του.

Ναι, πολύ καλά ακούσατε, οι αφίσες του Νότη μιλάνε πια…

Τι λένε; Μα γι αυτό είμαι εδώ για να σας το πω! Τέντα όλοι τα αυτάκια κι ακούστε.

«Ατίθασοι πολίτες, ελεύθεροι άνθρωποι, καλλιτέχνες…»

Αυτό φωνάζει η αφίσα και μας καλεί όλους στο πρόγραμμά του. Νομίζω ότι ήταν υπέροχη η ιδέα του.

Δεν σας κρύβω μάλιστα ότι αμέσως οραματίστηκα και σκηνικό με ένστολους παρκαδόρους για τα τανκς μας , πορτιέρης ο Λιάκος, είσοδος ελεύθερη για όλους  και αντί για γαρούφαλλα να πετούμε σημαίες ορέ  παλικάρια!!!

Να τραγουδά, το γαιδαράκο και να τρίζουν τα κόκκαλα του Ξηλόυρη μας……

Περί αυτού δεν έχω κάτι άλλο να σας πω αλλά θα παραμείνω στο τραγουδιστικό στερέωμα.

Έχετε μετρήσει καλοί μου αναγνώστες, πόσες φορές «μετάνιωσαν» οι εκλεκτοί κριτές του TheVoice, επειδή δεν πάτησαν το πολυπόθητο κομβίον;;;

Άπειρες θα σας πω εγώ αλλά θα σας πω και ένα σκηνικό που άκουσα και αν αληθεύει, ίσως είναι η μία και μοναδική φορά που πραγματικά το…σκυλομετάνιωσαν που δεν έκανα μπιπ!

Η παραγωγή, λένε οι πηγές μου, θέλησε να τους κάνει μια πλακίτσα.

Την ώρα που τα παιδιά, λέει, ήταν πλάτη, έμπασαν μέσα τη Χαρούλα την Αλεξίου.

Η χαρούλα μας λοιπόν, λέει, τραγούδησε απ την αρχή ως το τέλος το… «όλα σε θυμίζουν» χωρίς κανένας να κάνει κανένα μπιπ ούτε για πλάκα.

Γυρίζοντας τα καρεκλάκια τους τα παιδιά κατάπιαν τη γλώσσα τους.

Ο Αντώνης μας κάποια στιγμή που βρήκε τη μιλιά του, προσπάθησε να το σώσει λέγοντας… «μπράβο Τάκη(Ζαχαράτο), την πέτυχες την Χαρούλα» ενώ η Δέσποινά μας δήλωσε ότι δεν πάτησε το κουμπάκι γιατί θεώρησε ότι κάποιος μιμήθηκε την Αλεξίου…(????????)

Αν όλο αυτό αληθεύει δεν θα το μάθουμε ποτέ γιατί ειπώθηκε ότι τέτοιο ρεζιλίκι δεν θα παιχτεί στις οθόνες μας. Ευτυχώς, γιατί είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε μόνο σοβαρά πράγματα στις τηλεοράσεις μας. Ορέ που πάμε που έλεγε και ο αείμνηστος Αυλωνίτης;;;;;

Μην ξεχάσω να σας ενημερώσω ότι την εβδομάδα το TheVoice θα προβληθεί Κυριακή και όχι Παρασκευή για άγνωστους λόγους αλλά εμένα κάτι μου λέει ότι ο ΑΝΤ1 δεν την παλεύει με το «μούλικο» στο απέναντι χειρουργείο….

Να με σχωρνάτε που αν και έγιναν πολλά εγώ επέλεξα δυο-τρία να σας μεταφέρω αλλά όπως σας είπα και στην αρχή, τα τεχνικά προβλήματα δεν τα έλυσα ακόμη, απλά τα έκανα πιο κει. Ελπίζω να έχουν λυθεί ως το επόμενο κους κους μας και να σας έχω πιο εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ!

Να θυμόσαστε ότι είμαι εδώ μόνο για σας που λατρεύω και μόνο μέσα από δω έχετε την πιο έγκυρη και αντικειμενικιά ενημέρωση λατρεμένες και λατρεμένοι…..

                                                                  ……τα σέβη μου!!!!