8d9d509c940eed6aa21cd5897fd084b1_L-1000×750

Γνωριστήκαμε μέσω φίλων , ταιριάξαμε σε πολλά, κάναμε ταξίδια και μια ζωή πριν παντρευτούμε που θα μας μείνει αξέχαστη. Τα χρόνια περνούσαν αποφασίσαμε να κάνουμε πολιτικό γάμο και μετά από κάποια χρόνια να κάνουμε το θρησκευτικό αφού αγοράσαμε δικό μας σπίτι !!!!!!!!

 Τα χρόνια κυλούσαν και οι δυο δουλεύαμε πολύ και δεν είχαμε σκοπό ακόμα να κάνουμε παιδιά. Λες και ο θεός τα φέρνει κατά παραγγελία και ότι ώρα θέλουμε !!!!! Όταν πια είχαμε την επιθυμία να κάνουμε παιδιά αντιμετωπίσαμε το γεγονός ότι δεν ερχόταν. Μια καλή μου φίλη με συμβούλεψε να αρχίσω να ψάχνομαι για εξετάσεις και ότι το είχα αργήσει πάρα πολύ !!!!!!! Άλλαξα 3 γιατρούς και ο τελευταίος μπήκε μέσα στην καρδιά μου και με κατάλαβε.

Αρχικά κάναμε κάποιες απλές εξετάσεις ,σαλπιγγογραφία όπου αντιμετώπισα την εξέταση με πόνο . Γύρισα στο γραφείο του την επόμενη μέρα να τον συμβουλευτώ και μου είπε ότι πρέπει σε 6 μήνες να την ξανά κάνω . Τότε με έπιασε ένα αίσθημα άγχους διότι ούτε και αυτός γνώριζε τι ακριβώς έχω . Για πρώτη φορά στην ζωή μου πήρα το θάρρος και του έβγαλα ότι ακριβώς αισθανόμουν. Απορώ με τον εαυτό μου που βρήκα την δύναμη .Γιατρέ του λέω θέλω κάτι πιο δραστικό υπάρχει ? Και που να μας λέει καθαρά ποιο είναι το πρόβλημα μου . Βεβαίως και υπάρχει αλλά δεν ξέρω πόσο διευθετημένη είσαι να το κάνεις ? Εκείνη την ώρα τον κοίταξα στα μάτια και του είπα πες μου και προχωράμε αρκετά το καθυστέρησα !!!!!!

Υποβλήθηκα σε λαπαροσκόπηση όπου εκεί είδαμε ότι είχα μια κύστη και αφαιρέθηκε αλλά και ότι οι σάλπιγγες μου και οι δυο είναι βουλωμένες . Με το που ξυπνώ από την νάρκωση έψαχνα τον γιατρό μου να τον δω για να μου πει τι έχω όταν μου είπε του είπα θα κάνω παιδί ? Και εκείνος μου είπε με εξωσωματική . Εκείνη την ώρα βούρκωσα γιατί έχω μια φίλη που έκανε παιδιά με την 4 προσπάθεια και ήξερα ότι παίζω με πιθανότητες .

Άρχισα να φτιάχνω τα χαρτιά μου για να αρχίσω τις ορμόνες γραφειοκρατία στην Ελλάδα δεν το συζητώ και φυσικά το κράτος από αυτά σου δίνει μόνο 300 ευρώ. Άρχισα τα φάρμακα με ενέσεις στην κοιλιά στην αρχή δεν μπορούσα έβλεπα ένεση και έτρεχα . Έβαζα τον σύζυγο μου να τις κάνει όμως έπρεπε και ώρα που ήταν στην δουλειά και έμαθα με τον καιρό να τις κάνω μόνη μου αφού λοιπόν παραγγείλαμε τα φάρμακα με παρακολουθούσαν με υπέρηχο ξαφνικά μου είπαν ότι είμαι έτοιμη!!!!!!!!!! Μπήκα σε χειρουργείο με νάρκωσαν και μου πήραν ωάρια !!!!! Μέσα από αυτά που είχα δημιουργήσαμε 5 έμβρυα !!!!!!! Όμως αντιμετώπισα άλλο ένα πρόβλημα κατά την διάρκεια αυτής της διαδικασίας η μήτρα μου γερνούσε πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα αν βάζαμε αυτή την στιγμή τα έμβρυα θα τα έχανα και θα ξανά έδινα διπλά χρήματα . Αυτό το πρόβλεψε ο γιατρός μου και με άφησε να τα βάλουμε μετά από δυο μήνες .

Ο καιρός πέρασε με πολύ αγωνία και άγχος . Έφτασε λοιπόν η πολυπόθητη μέρα. Πήγα και μου εξήγησαν ότι θα είμαι ξύπνια και ότι θα βλέπω όλη την διαδικασία. Στην αρχή φοβήθηκα αλλά μετά όλα καλά . Μέσα σε αυτή την αίθουσα έβλεπα μια τηλεόραση από την οποία έβλεπα 4 κουκίδες όπου μου εξήγησαν ότι αυτές είναι τα έμβρυα τότε . Έκανα πολύ χιούμορ εκείνη την ημέρα είχα πάρα πολύ διάθεση όπου ο γιατρός μου πρώτη φορά με καμάρωνε έτσι . Έπειτα κάθισα σε ένα κρεβάτι για αρκετή ώρα και πήρα οδηγίες πως θα κινηθώ τις επόμενες μέρες . Μαζευτήκαν οι γονείς και τα πεθερικά στο σπίτι λέγανε αστεία αλλά εγώ έπιανα την κοιλιά μου και κοιτούσα όλα αυτά που μου είχε πει ο γιατρός να προσέχω και κυρίως 10 μέρες ξάπλα διάβασμα τηλεόραση και τίποτα άλλο . Είχα πολύ αγωνία δεν σας το κρύβω.

Μετά από 10 μέρες πήγα να κάνω την πρώτη μου χορειακή !!!!Τα αποτελέσματα μου είπαν θα σας τα δώσει ο γιατρός σας . Όντως με παίρνει το μεσημέρι τηλέφωνο στο κινητό μόλις βλέπω τον αριθμό του μου πέφτει το κινητό από τα χέρια από το άγχος μου αφού λέω θα το κλείσει μέχρι να το πιάσω ευτυχώς τον πρόλαβα . Άρχισε να μου κάνει αστεία και να με ρωτάει πόσα παιδιά θέλω 2 η 3 . Του λέω προπό θα παίξουμε λέγε . Το πιο πιθανό να είναι δυο μου λέει αλλά πρέπει σε λίγες μέρες να πας να κάνεις και άλλη μια χορειακή για να δούμε . Και όπως τα είπε έγιναν μετά από λίγες μέρες η χορειακή μου έδειξε πως είναι δίδυμα !!!!!!!!Δεν μπορώ να σας περιγράψω τι χαρά νιώσαμε εγώ και ο σύζυγος μου . Εμείς παρακαλάγαμε για ένα και μας ήρθαν δυο θέλαμε να βγούμε και να το πούμε σε όλο τον κόσμο να βαράμε βεγγαλικά από την ταράτσα και να λέμε είμαστε χαρούμενοι !!!!!!!!!

Η εγκυμοσύνη μου δεν ήταν από τις εύκολες. Δυστυχώς είχα πολλά προβλήματα. Θρομβοφιλία και έπρεπε να κάνω ενεσάκια εμετούς αλλά εγώ εκεί με υπομονή και επιμονή άκουγα τις οδηγίες του και προχωρούσα . Ώσπου έφτασε η μέρα που γεννήθηκαν , όπου μου τα έφεραν δίπλα μου να τα φιλήσω και να τα δω για πρώτη φορά εκεί έκλαιγα από χαρά με λυγμούς μου είχαν χαρίσει ότι πολύτιμο είχα στην ζωή μου . Ήρθε δίπλα μου ο γιατρός και μου είπε τα καταφέραμε και με φίλησε !!!!!!!!!Τι να πω για αυτόν τον άνθρωπο !!!!!Το ευχαριστώ είναι λίγο !!!!!!!!!!

 Αυτό που θέλω να πω με αυτή την ιστορία είναι ότι σε μερικούς το θέμα τις εξωσωματικής είναι ταμπού . Δυστυχώς όμως τα περιστατικά με τα ζευγάρια που καταφεύγουν εκεί είναι αρκετά και πρέπει όταν ένα ζευγάρι βλέπει ότι περνά ο καιρός να το ψάχνει και να πάει να κάνει εξετάσεις !!!!!!!!! Να μην φοβάται γιατί όταν σκεφτεί ότι το αποτέλεσμα μετά θα περάσουν όλοι οι πόνοι και τα υπόλοιπα και θα έχει στην αγκαλιά του , το μωρό τους !!!!!!!!!!!!

Ο επιμένων νικά !!!!!!!!!!!!

Σ.

FB.getLoginStatus(function(response) { statusChangeCallback(response); }); { status: 'connected', authResponse: { accessToken: '...', expiresIn:'...', signedRequest:'...', userID:'...' } } function checkLoginState() { FB.getLoginStatus(function(response) { statusChangeCallback(response); }); }