pizap

Ζώδια

ΚΡΙΟΣ Print

Αυτή την περίοδο διεκδικείτε αυτά που σας ανήκουν. Αν για κάποιο λόγο νιώσετε προδομένη από τον σύντροφο, με ευκολία στα μέσα του μήνα, θα τον αποχαιρετίσετε κάτω από πολύ [σύντομες διαδικασίες]. Οι αδέσμευτες θα έχετε εύνοια για να γνωρίσετε κάτι πολύ ιδιαίτερο μέχρι τις 14 του μήνα… μετά προσοχή στα δύσκολα μπλεξίματα.Ζώδια

bykΤΑΥΡΟΣ

Ο επαγγελματικός χώρος θα έχει μία ξεχωριστή συναισθηματική ενέργεια, που θα σας παρασύρει ίσως σε επικίνδυνα παιχνίδια. Φροντίστε να μην κάνετε δύσκολη την καθημερινότητά σας, με ανασφάλειες και ζήλιες, που δεν ταιριάζουν καθόλου σε ξεχωριστά κορίτσια σαν εσάς.

 

3gynaika-didimosΔΊΔΥΜΟΙ

Η καθημερινή πίεση από τον σύντροφο δεν θα λείπει, αλλά εσείς πρέπει να κάνετε τώρα την σωστή επιλογή. Θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες να φτιάξετε την σχέση που έχετε, ή να προχωρήσετε την ζωή σας, μόνη ή με νέο σύντροφο που θα έχει πληθωρικό χαρακτήρα. Στο τέλος του μήνα ζείτε κάτι κρυφό.

4gynaika-karkinosΚΑΡΚΊΝΟΣ

Έχετε μάλλον πάρει τα πάνω σας. Ο μήνας αυτός θέλει να σας χαρίσει συναισθηματική πληρότητα και αλλαγή σε ότι σας κρατούσε δέσμια στο παρελθόν. Θέλετε να φροντίσετε τον εαυτό σας περισσότερο από ότι συνηθίζατε. Αυτό δεν γίνεται τυχαία, αλλά για τα μάτια του θεού Έρωτα.

5gynaika-leonΛΈΩΝ

Η επικοινωνία μέσα από το διαδίκτυο, ή κάποια μικρή σχετικά μετακίνηση σας φέρνει καρδιοχτύπια. Μην ασχολείστε με καταστάσεις που ανήκουν στο παρελθόν, γιατί θα σας ροκανίσουν τον πολύ χρήσιμο για σας χρόνο. Το πάθος δεν θα λείψει από την ζωή σας, και μάλλον θα γίνει μία έκρηξη συναισθημάτων στην Πανσέληνο στις 16.Ζώδια

6gynaika-parthenosΠΑΡΘΈΝΟΣ

Αυτός ο μήνας είναι αφιερωμένος σε σας. Όλο κάποιοι λόγοι θα υπάρχουν, για να περιστρέφονται όλα γύρω σας. Οι σχέσεις αποκτούν ουσία και πολύ βαθιές ρίζες. Ακόμη και αν πρέπει να χωρίσετε, θα γίνει με έναν παράξενο κινηματογραφικό τρόπο. Οι δύο εκλείψεις μέσα στον μήνα των γενεθλίων σας, βάζει την σφραγίδα σας, με μοναδικότητα.

7gynaika-zygosΖΥΓΌΣ

ΖώδιαΗ μοναξιά τέλος. Αρκετά κλάψατε και στενοχωρηθήκατε για κάτι που δεν σας κάλυψε ποτέ. Κόψτε κάθε άρρωστη κατάσταση και προχωρήστε μπροστά. Ο δρόμος για την αλλαγή δεν θα είναι εύκολος, αλλά το σύμπαν θα σας δώσει τα εφόδια να το αντιμετωπίσετε. Η Πανσέληνος θα σας αλλάξει συναισθηματικά και ίσως μάθετε με ξαφνικό τρόπο κάτι που σας κρατούσαν κάποιοι στο απόλυτο σκοτάδι.

Basic RGBΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολύ ένταση σε προσωπικό επίπεδο, γιατί κάποιος σας δημιουργεί ανασφάλειες και προβλήματα που δεν σας αξίζουν. Ζήστε έντονα μία πρόκληση έστω και για λίγο, ενώ θα σας προσφέρει ένα δώρο που δεν θα το ξεχάσετε εύκολα. Μην αμφιβάλετε ότι θα τα καταφέρετε σε δύσκολες καταστάσεις που αφορούν τον σύντροφό σας. 

Basic RGBΤΟΞΌΤΗΣ

Έρωτας και πείσματα για αυτό τον μήνα. Αν είστε σε σχέση, να περιμένετε από τον σύντροφο μία αψυχολόγητη συμπεριφορά κάποιες στιγμές. Αν είστε αδέσμευτή, ίσως να μην καταλάβετε την μοναξιά. Οι θαυμαστές θα συνωστίζονται για να τους ρίξετε μία φευγαλέα ματιά, γεμάτη πολλές υποσχέσεις. Μείνετε όμως μέχρι την ματιά, … οι συνθήκες δεν είναι και οι καλύτερες για κάτι ποιο ουσιαστικό.Ζώδια

Basic RGBΑΙΓΌΚΕΡΩΣ

Να και τα ταξιδάκια, να και τα όμορφα λόγια, να και τα μηνύματα…. πολύ θόρυβος για το τίποτα. Αφήστε το μεγάλο καλάθι και πάρετε αυτό το μικρό που έχετε εκεί στην άκρη. Η περίοδος αυτή δημιουργεί παραπάνω όνειρα από ότι πρέπει. Βέβαια στο τέλος του μήνα αρχίζουν όλα να μπαίνουν σε σειρά και κυρίως οι σκέψεις σας για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Basic RGBΥΔΡΟΧΌΟΣ

Έχετε βάλει πλώρη για να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας και δεν σας σταματά τίποτα. Οι συνθήκες δεν θα είναι οι καλύτερες για εσάς, αλλά δεν θα είναι και απαγορευτικές. Η τύχη θα σας έρθει από μακριά ή από ένα μήνυμα που ούτε καν περιμένατε. Στο τέλος του μήνα ανακαλύπτετε ότι στον χώρο της εργασίας σας υπάρχει ο άντρας που μπορεί να σας ξεσηκώσει ερωτικά.

rybyΙΧΘΎΕΣ

Τώρα τι να πω για της αναστατωμένες γοργόνες;. Μια το ένα, μια το άλλο, έχετε να σκεφτείτε το πως θα ξεμπλέξετε,…. ή μάλλον πως θα μπλέξετε…Ο Σεπτέμβρης σας κάνει να ανησυχείτε πολύ για μία σχέση, που υπάρχει, αλλά μπορεί και όχι. Βλέπεις οι εκλείψεις του μήνα αυτού βάλθηκαν να σας τρελάνουν στην κυριολεξία και να αναζητάτε, ένα ήρεμο μέρος να σκεφτείτε για λίγο.   Ζώδια

 

Αλεξάνδρα Καρτά Αστρολόγος
Αλεξάνδρα Καρτά
     Αστρολόγος      6955240480

 

 

 

 

 

https://www.facebook.com/groups/epaggelmagynaika/