ζυμη

Ζύμη για κρέπες

  • 2 φλυτζάνια τσαγιού γάλα
  • 2 φλυτζάνια τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσης
  • 1 κουταλιά του γλυκού αλάτι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
  • 1 κουταλιά της σούπας βιτάμ
  1. Τα κάνετε ένα χυλό όλα μαζί (αν σας βγει πηκτό προσθέστε λίγο νερό) και τα τηγανίζετε σε ενα τηγάνι με μια κουταλιά βιτάμ λίγο από τι μια λίγο από την άλλη , ρίχνοντας λίγο- λίγο από το χυλό στο τηγάνι.
  2. Βάζετε ότι γέμιση θέλετε.
Μπορείτε να βάλετε μέσα μερέντα με μπανάνα ή σκέτη μερέντα…..για να γίνουν γλυκές ή ζαμπόν τυρί για να γίνουν αλμυρές.